⚽ SL 24/25 H:21 | Galatasaray 1-0 Konyaspor | MS | 25 Ocak

Gabriel saraya yazık vallahi

şu torreiranın yanında oynamak zulum gibi bişey

bide bu adamı mertens yerıne 10 no fln sokarsak arkasında kaan torreira futbolu bırakır

Hoca iyi bir firca cekmeli, bu kadar rahatlik olmaz, kimsenin ilk 11'i garanti olmamali. Kötüysen alacaksin kenara.

Şu maçı yenelimde nasıl olursa olsun. Ajax maçına 0 puan yazıyorum zaten. Antep maçı 3 puan şart oğlu şart
Fbyi yenene (yada berabere) kalana kadar puan kaybına yer yok

Bu arada penaltı pozisyonunda kırmızı vermesi gerekiyodu adile

Uyanık adil biliyodu kırmızı göreceğini sakatlandım numarası yapıp dışarı çıkıp hakemi ve herkesi uyuttu

Takımdan kimse teknik heyet dahil kırmızıyı niye vermedin demedi penaltı verildi ya nasıl olsa

Takımda fizik geriye gidince tüm sorunlar zincirleme bir şekilde gün yüzüne çıktı.

Hoca moca dinlemem aga, gider alır gelirim bi orta saha, bir kanat. Onatmazsa oynatan bir hoca da bulurum. Ayıp ya biz ne izliyoz. Konya şu ligde başka hiçbir takıma karşı böyle rahat çıkamaz.

Kötü oynuyoruz. Yine bu maç beraberliğe gelir. Yunus savunma yapamıyor. Ortasahayı bırakıyoruz rakibe.

Adaletli dağıtıyor da yedek kadro ile as arasında ciddi gömlek farkı var.

Sara’nıb yedeği Demirbay olmaz onun profili de benzer olmalı. Bekler dışında 11 ile yedekler uçuk farkta.

Torreira ise orta sahan yedeği de Ndiaye olur en az primindeki haliyle. Berkan değil.
niye olamasın hocam

misal batsuayi mis gibi yedek topcusu mertens i ısrarla oynatıyor

batsuayi yerinde olsam calısmam formum düser

demirbayda yabana atılacak adam degil gecen sene bayagı iyiydi

şuan torreira yerine net berkan oynar ama adaleti yok

Uyanık adil biliyodu kırmızı göreceğini sakatlandım numarası yapıp dışarı çıkıp hakemi ve herkesi uyuttu

Takımdan kimse teknik heyet dahil kırmızıyı niye vermedin demedi penaltı verildi ya nasıl olsa
Sarı bile vermedi

Yedekte bekleyenler 11 i zorlayamıyorsa nediye duruyorlar orda yada bunlar neden hazırlanmıyor 11 e

kırmızı vermıyolarda sarı verıyolar genelde

top osimhenın kontrolünde degildi

Geri
Üst Alt