⚽ SL 24/25 H:22 | Gaziantep FK 0-1 Galatasaray | MS | 3 Şubat

En çok koşan 5 kişide 1,26km öndeyiz ama totalde 3,5km fark yemişiz. Demek falan 5 kişi 4,76km fark yemiş. Kim bu 5 kişi? Gariptir ki Osimhen, yine gariptir ki Jelert, yine gariptir ki Davinson, Kaan ve Mertens...

Gerçi çok da süper bir analiz olmayabilir. Belki 6. kişi de rakibin 6. oyuncusundan üstündür, geri kalan 4'ü yemiştir farkı...

antep atamayacak biz ise yemeyecek gibi bir mctı yorumuna alıntı yapacaktım biraz karıştı

yorumun dogru ama böyle fizikli takımlar özellikle biz yorgunken cok tehlikeli yinede bitiriciligimiz iyi olsa 2yi atmıştık herşeye ragmen

fenere ise böyle maclarda hemen kırmızı yetişiyor hatta kırmızılar
O yorum tamamen yaşadığımız stresi anlatmak için yav analiz gibi düşünme. Eleştiri anlamında değil, zaten bu akşam gelecek galibiyette futbola bakmayacaktım maç başı kadro ve yedekleri görünce.

Yani izlerken antep atamaz gibi ama 1 farkla gidince de her an şanssız bir gol yeriz gibi hissiyatla izledik 2. golü atamadığımız için.

Asıl deplasman Rize.
bana göre antep akbilden bile tehlikeli deplasman full zenci ve fizikli takım

rizeyi ise biz gözümüzde büyütüyoruz geçmişte dolayı evet kötü degiller hucumda iyiler ama kolay dagılabilirler

o boktan stat ve eski fener uydusu takım bize cok sakatlar vermeleri sebebiyle cekiniyoruz

o bilege basan şerefsiz romen oyuncumuydu bakın fener macı olsaydı orta hakem kçına biber sürülmüş gibi koşar kırmızı verirdi ki halıl umut adana macında nasıl koştu küme düşen takıma kırmızı vermek icin

Yalnız maçın son dakikasında kamera bi ara bizim yedek kulübesini gösterdi. Sara ile Jelert bi pet şişeyle birşeyler yapıp gülüşüyorlardı.
O sırada Antep akın akın bizim kalede gol kaçırıyor, bizim evde herkes ayakta pür dikkat, heyecandan nabız 130 olmuş, o anlarda oluyor bu.
Bazen diyorum ulan biz mi çok ciddiye alıyoruz bu futbol işini.

Macın sonuna doğru tansiyonum 18 10 nabzım 130 du hanımın da dediği gibi ölümün Galatasaray yüzünden olacak

SM-A725F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ali palabıyik antebin bir kırmızısı verilmedi diyor

Gelecek mac adanademir degilde baska takima karsi oynasak torreira mok yola gitmis olacakti.

neyse ki bu şer, adımıza hayır oldu. torriera bu yanlış kart ile, sarı kartlarını temizledi. kötülerin yine elinde patladı.
Kartı temizlemekten ziyade dinlenme fırsatı olacak keske mertens içinde öyle fırsat olsaydı hocaya kalırsa oyuncular yorgun ama çözüm yok ,olmaz böyle adamlar can çekişiyor yaziktir

tümer metin sallaiye öyle giren adama sallıyor

Geri
Üst Alt