- 17 Eylül 2018
- 20.949
- 23.789
- 1.983
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
En çok koşan 5 kişide 1,26km öndeyiz ama totalde 3,5km fark yemişiz. Demek falan 5 kişi 4,76km fark yemiş. Kim bu 5 kişi? Gariptir ki Osimhen, yine gariptir ki Jelert, yine gariptir ki Davinson, Kaan ve Mertens...
O yorum tamamen yaşadığımız stresi anlatmak için yav analiz gibi düşünme. Eleştiri anlamında değil, zaten bu akşam gelecek galibiyette futbola bakmayacaktım maç başı kadro ve yedekleri görünce.antep atamayacak biz ise yemeyecek gibi bir mctı yorumuna alıntı yapacaktım biraz karıştı
yorumun dogru ama böyle fizikli takımlar özellikle biz yorgunken cok tehlikeli yinede bitiriciligimiz iyi olsa 2yi atmıştık herşeye ragmen
fenere ise böyle maclarda hemen kırmızı yetişiyor hatta kırmızılar
bana göre antep akbilden bile tehlikeli deplasman full zenci ve fizikli takımAsıl deplasman Rize.
1 net bence ama 2 kkart olmalı adamlar 9 kişi kalmalıydı, fb olsa bugün antep 9 kişi kalmıştı.Ali palabıyik antebin bir kırmızısı verilmedi diyor
Ahmed niye görmedi ki ona üzüldüm o da temizlemesi lazımdı.neyse ki bu şer, adımıza hayır oldu. torriera bu yanlış kart ile, sarı kartlarını temizledi. kötülerin yine elinde patladı.
Kartı temizlemekten ziyade dinlenme fırsatı olacak keske mertens içinde öyle fırsat olsaydı hocaya kalırsa oyuncular yorgun ama çözüm yok ,olmaz böyle adamlar can çekişiyor yaziktirneyse ki bu şer, adımıza hayır oldu. torriera bu yanlış kart ile, sarı kartlarını temizledi. kötülerin yine elinde patladı.