- 17 Eylül 2018
- 20.949
- 23.789
- 1.983
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Jelert sara ve torreirarının omuzlara bastırıp havada mı ?
Lig o kadar bok gibi ki koşu mesafesini doğru yapıp alan savunmasını doğru kurgulayan normal şartlarda gol yemez.bu adamlar iç sahada 10 maçta 4 gol yemişler yaw. fikstürlerine baktım da, samsun hariç herkes takılmış burada. fener içerde oynamış.
AbdülkerimBirşey dicem son dakika Arda'nın cektigi şutta o kafayı kim vurdu Metehan mi Berkan mi
@Alper Altun sen bilirsin
Jakobs oynasın bunun yerine o da sağlam olursaAbdülkerim
tüm sezon hep dediğim şey...dün dikkat ettinizmi bizim takım süre eritmeyi hiç bilmiyor,misal çirkeflik abidesi mou bu konuda uzman resmen fenerin maclarda skor kritikse uzatmaları filan son 10 dkyı takım yata yata süreyi eritiyor
bu tamamen hocayla alakalı birşey,bizim okan icin yazmaktan bıktım artık ,sahayı okuma konusu 0 oldugu icintüm sezon hep dediğim şey...
sallıyoruz heriflerin kaleciye
taç çizgisinde tut - sinir et - faul al .... Morata 1 yerde sakladı öyle mesela adam bekledi. oralarda kafa çalışmyor
anca Demirbay ile tüm takımı ileri itip kontradan 3-3 oluyor bizde malesef ... (travmam devam etmekte)