⚽ SL 24/25 H:22 | Gaziantep FK 0-1 Galatasaray | MS | 3 Şubat

Birşey dicem son dakika Arda'nın cektigi şutta o kafayı kim vurdu Metehan mi Berkan mi

@Alper Altun sen bilirsin

Hakem hatası var da aleyhimize var, ne konuşuluyor bık bık.

1738618769985.webp

Bunların ss'ini alıp resmi acıklamaya ekleyeceksin fenerliler de konuşamayacak.

Sinan engin bile çıkmış penaltıydı diyor. Yahu ne utanmaz arlanmaz insanlarsınız siz.

Antepin baskanimi yöneticisimi bilmiyorum, aciklama yapiyor. Ulan insanda biraz utanma olur yav. Hep mi GSin üzerinden prim yapmaya ugrasirsiniz. Normal sartlarda en az iki kirmizi kart görmeleri gerekirken aciklamaya bak. Menere gelince miy miy miy. Ayip yav.

Trio izliyorum daha bitmedi, Antep'ten 4 farklı oyuncuya 5 kez kırmızı kart var ve adamlar maçı 11 kişi tamamladı. İnanılmaz bir yüzsüzlük şuradan bir şeyler çıkarmaya çalışmak.

bu adamlar iç sahada 10 maçta 4 gol yemişler yaw. fikstürlerine baktım da, samsun hariç herkes takılmış burada. fener içerde oynamış.
Lig o kadar bok gibi ki koşu mesafesini doğru yapıp alan savunmasını doğru kurgulayan normal şartlarda gol yemez.

Angutlar kalas ayaklarıyla kaleden pasla çıkmaya çalışıyorlar. Böyle özgüven sahibi adamların olduğu bir ligde gol atamayan ayrı sorgulanmalı mal mal gol yiyen de ayrı.

Samsun falan da diri kalmanın ekmeğini yiyor. Bizim o dep maçı da bu maç gibi rahat geçer. Kanatlarda git gel iyi işleyen 2 adam olsun samsun karşı kaleye gelemez bile. Zaten çok pis düşüşe başlayacaklar.

İlk yarıda da dedim samsun cezası varken uzun vadede çok direnemez 2 kritik adamı cezalı olsa dağılırlar.

Antep ve samsun aslına bakarsan anadolunun nasıl oynaması gerektiğinin uygulamasını gösteriyor.

dün dikkat ettinizmi bizim takım süre eritmeyi hiç bilmiyor,misal çirkeflik abidesi mou bu konuda uzman resmen fenerin maclarda skor kritikse uzatmaları filan son 10 dkyı takım yata yata süreyi eritiyor

dün dikkat ettinizmi bizim takım süre eritmeyi hiç bilmiyor,misal çirkeflik abidesi mou bu konuda uzman resmen fenerin maclarda skor kritikse uzatmaları filan son 10 dkyı takım yata yata süreyi eritiyor
tüm sezon hep dediğim şey...

sallıyoruz heriflerin kaleciye

taç çizgisinde tut - sinir et - faul al .... Morata 1 yerde sakladı öyle mesela adam bekledi. oralarda kafa çalışmyor

anca Demirbay ile tüm takımı ileri itip kontradan 3-3 oluyor bizde malesef ... (travmam devam etmekte)

tüm sezon hep dediğim şey...

sallıyoruz heriflerin kaleciye

taç çizgisinde tut - sinir et - faul al .... Morata 1 yerde sakladı öyle mesela adam bekledi. oralarda kafa çalışmyor

anca Demirbay ile tüm takımı ileri itip kontradan 3-3 oluyor bizde malesef ... (travmam devam etmekte)
bu tamamen hocayla alakalı birşey,bizim okan icin yazmaktan bıktım artık ,sahayı okuma konusu 0 oldugu icin
neyin ne oldugunu göremiyor maalesef
hoca takıma istese bunu çok güzel yaptırır skor kritikte yatın faul alın top tutun vs cok yolu var
mou oyunun boktan oldugunu gördügü icin kac tane macı böyle yaptı hiçte kızamıyorum sonucta yasak degil
hocanın yanındaki bagkur emeklisi gözlüklüde birşeye yaramıyor

Geri
Üst Alt