⚽ SL 24/25 H:22 | Gaziantep FK 0-1 Galatasaray | MS | 3 Şubat

cok gec kaldik transferde

baya bi dar kadromuz

ajax dönüşü antep deplasmanı

şu senaryo nasıl düsünülmüyor yaw haftalardır bi transfer yapabildiler anca

Bizim mecbur seri yapmamız lazım. Fener her maç ittiriliyor. Seri yapamazsak şampiyonluğu unutun. Fenere puan filan kaybettirmezler.

Kritik viraj.

Antep evde çok iyi

Selçuk hocamıza selam ederiz.

30 Ocak gece 23:00'te Ajax'la oynayıp 31 Ocak sabahı sakatlık bela olmadan Türkiye'ye geri dönüp Antep deplasmanına gidene kadar bu maça dinlenip hazırlanıp konsantre olana kadar sadece 3 gün var.
O yüzden çok zor maç

Artık fazla söze gerek kalmadı. Fb maçına kadar 9 puanı alıp, fb maçı ile final yapmalıyız ve ligi bitirmeliyiz. Artık o oynamış bu oynamış zamanını geçtik, sahada oyunumuz kötü olsa da, yerlerde de sürünsek kazanmalıyız.

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Selçuk İnan bize karşı her maçında otobüsü park etti zorluk çıkardı. Yine aynı şeyi yapacaktır.

bence bu maçta extradan sert oynayacaz adana macı öncesi sarı kartlı oyuncuları temızlemek icin

Cihan Aydın'ın son maçı Hatay maçımız. Olmaz.
Mehmet Türkmen Jk Bodrum'da zıçtıktan sonra maç alamadı. Direkt büyük maçla başlatmazlar bence. Ayrıca bunu derbiye hazırlıyorlar bence. Eğer derbiden önce Fb ile bizden birine verilirse derbiye verilmeyecek demektir.
Zorbay hem Fb hem bize uzun süredir verilmiyor. Kritik haftalarda 2 kulübün de damarına basmazlar. Sanmıyorum.
Oğuzhan Çakır bu sezon bizim maçımıza verilmez
Karaoğlan'ın son 2 maçı biz ve fbnin. Olmaz.
Direnç Konya-Fb maçından zıçtıktan sonra bizim maça verilmez.
Metoğlu'nun son maçı Anteb-Bodrum olduğundan bu maça verilmez.
Şansalan'a kupada bizim Başak maçından sonra maç vermiyorlarmış. Burası ilginç. Ceza verdiler galiba. Halbuki maçta büyük 1 hatası da yok. Öyleyse bu da olmaz.
Alper Akarsu'nun son maçı Göztepe maçımız olmaz. Ayrıca buna da maç vermiyorlarmış. Demek ki Göztepe maçındaki Torreira pozisyonunun penaltı olduğunu düşünüp ceza verdiler.

Geriye

Bu sezon maçımızı yönetmeyen ama Eyüb-Fb maçında zıçan Emre Kargın
Bu sezon hiç maçımızı yönetmeyen Ozan Ergün.
Ts maçımızın hakemi Kadir Sağlam ki bu maçtan sonra 1 fb kupa maçı ve jk maçı almış. Bu kadar kısa sürede bir daha verirler mi emin değilim

Ben Ozan Ergün sürprizi bekliyorum

Cihan Aydın'ın son maçı Hatay maçımız. Olmaz.
Mehmet Türkmen Jk Bodrum'da zıçtıktan sonra maç alamadı. Direkt büyük maçla başlatmazlar bence. Ayrıca bunu derbiye hazırlıyorlar bence. Eğer derbiden önce Fb ile bizden birine verilirse derbiye verilmeyecek demektir.
Zorbay hem Fb hem bize uzun süredir verilmiyor. Kritik haftalarda 2 kulübün de damarına basmazlar. Sanmıyorum.
Oğuzhan Çakır bu sezon bizim maçımıza verilmez
Karaoğlan'ın son 2 maçı biz ve fbnin. Olmaz.
Direnç Konya-Fb maçından zıçtıktan sonra bizim maça verilmez.
Metoğlu'nun son maçı Anteb-Bodrum olduğundan bu maça verilmez.
Şansalan'a kupada bizim Başak maçından sonra maç vermiyorlarmış. Burası ilginç. Ceza verdiler galiba. Halbuki maçta büyük 1 hatası da yok. Öyleyse bu da olmaz.
Alper Akarsu'nun son maçı Göztepe maçımız olmaz. Ayrıca buna da maç vermiyorlarmış. Demek ki Göztepe maçındaki Torreira pozisyonunun penaltı olduğunu düşünüp ceza verdiler.

Geriye

Bu sezon maçımızı yönetmeyen ama Eyüb-Fb maçında zıçan Emre Kargın
Bu sezon hiç maçımızı yönetmeyen Ozan Ergün.
Ts maçımızın hakemi Kadir Sağlam ki bu maçtan sonra 1 fb kupa maçı ve jk maçı almış. Bu kadar kısa sürede bir daha verirler mi emin değilim

Ben Ozan Ergün sürprizi bekliyorum
Quailty info by Uğur King

Emeğe saygı :hat:

Bu maçla yatıp kalkıyorum diyebilirim. En mühim maçımız tartışmasız.

yurtdışı oranları felaket düşük

fbnin rizeye çıktığından daha favori çıkmışız enteresan

Geri
Üst Alt