⚽ SL 24/25 H:22 | Gaziantep FK 0-1 Galatasaray | MS | 3 Şubat

Burada sözüm bütün topcularimiza. Ahlâk mahlak bitti o iş. Sarıldılar mi size kornerde atican kendini kardeşim. Bu ülkede düzen böyleyse sende yapican. Biktim ben artık hakemi de yenicen olayını. Onyekuru zamanı şampiyonluk maçı kaç gol sayılmadı. Daha geçen hafta kaç gol sayılmadı. Ondan önce sayılmadı yeter abicim nizami golünü bir kilifa uydurup vermiyorlar ama hakemi de yenicen he?

Ha bu arada terinin son anına kadar koşmayan, hakemin hatali bir hareketinde etrafını sarmayan gevşek gevşek topçu görürsem alayına soverim bugünden sonra aldığım paranın hakkını vermem gerek diyen gerçek Galatasaray sevgisi olan topçular ile olmayanlar belli olacak .

İyi gününde olmayabilirsin. Gol kacirabilirsin ama mücadele etmekten kaçamazsın. Bunu gördüğüm topçuyu ham diye yiyecem. Rize maçı sonrası fikrim artık budur

Morata Osimhen
Mertens
Barış Sara Torreira Sallai
Abdülkerim Kaan Davinson
Muslera

Antep’e kadar gitmiş olan hazır Morata’yı hemen oynatalım, Seria A’dan gelen adam hazırdır.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Anlık babaris alacak maçı diye bir his geldi.Bu arada stoper,bek falan filan deniyor da barış varken fener burdan bok şampiyon olur kimseyi almasak bile

Evet, utanmazlar ordusu ve utanmaz hoca mı olacak sahada, tam tersi mi, göreceğimiz maç.

Sabırla bekliyorum.

Fena kuruldum anlık olarak selcuk inan nefretim volkana olanın 10 kati filan

images-14.webp

Selçuk’un bu maçta Galatasaraylı olmadığını net bir şekilde göreceksiniz

Önümüzdeki 2 ay içerisindeki maçlarda temaslı oyun istiyorum sadece kora kor o gücü hissettirin gol zaten gelir yalandan mücadele eden oyuncu olmamalı mücadeleden kaçan ıslıklanmalı tepki koyulmalı

çok hesap kitap var bu maçta allah kahretmesin.

Xelcuk tıpkı Arda gibi puan almak için son derece konsantre olacaktır.

Kendisinden bize domalmasını beklerim ama yapmayacak.

Gaziantep FK iç sahada oynadığı son 9 maçı kaybetmedi

Bu gün yine rotasyonumuz çok dar. Allah yardımcımız olsun hakeme, vara ve avara fırsat vermeden net bir galibiyet alırız İnşallah.

Geri
Üst Alt