⚽ SL 24/25 H:22 | Gaziantep FK 0-1 Galatasaray | MS | 3 Şubat

Ya evvelden beri aynı. Her maç 3 4 atmayınca eleştiri.
Bugün osimhen ve kurucunun şutlar gol olsa 3 farkla bitse methiyeler düzülecekken fark 1 olunca eleştiriliyor. Oyun aynı skor farklı sadece iki örnekteki.
la olm bu adamlara kimse atamamış iç sahada gol.

kaç kat üstün kadroyla rezil olduk falan yazıyorlar yaw.

inanılır gibi değil

Karalar bağlamaya gerek yok. 2yi bulsaydık çok daha rahat maç olurdu. Çok kaçırdık 65e kadar sonra düştük. Gelen giden bir sürü kafa karışıklığı içinde Antep gibi derli toplu sahasında iyi oynayan bir takıma karşı 3 puan harika. Bizim takım transfer sezonu hep benzer performanslar verdi. Ritim bulacağız kesinlikle. Şaşırtıcı hiç birşey yok. Robot değil bu adamlar. Rölanti deki bu dönemi kazanarak geçmek çok önemliydi

Daha nasıl tetikçi olmayacak yav, rakibin 2 net kırmızısını yedi 9 kişi kalınca ne oluyor dün gördük

Hakem kötü görmediği yerde uyduruyor, kendince eyyam yapıyor. Kart hesabına girersek yayıncının 45 defa gösterdiği Sara pozisyonunda ikinci sarı da çıkabilirdi ki tetikçi biri boşgecmezdi.
Sallai'ye yapılan faulde VAR uyarmalıydı.

Macin adami benim icin Sallai. Bu mac beni cok fena ikna etti. Yeteneksiz falan da degil. Babalar gibi yumrugu vurdu masaya.

Jelert'i begendim ama yine de bizlik oyuncu degil. Malesef evlat, nasil bi fizigin varsa sana cok buyuk engel.

Morata-Osimhen beni heyecanlandirdi ilerisi icin.

Beni cok tatmin eden, fenerlileri got eden bir mac oldu, cok mutluyum.

Öldüm öldüm dirildim ama 3 puan cok guzel. Hemde boyle zorlu bir rakipten ve deplasmandan.

İlk defa öne gectigimiz macta skoru koruyabildik. Fazla pozisyon vermedik ve yine bir dünya kacirdik. 2 olsa cok rahat bir mac izleyecektik

Takimin yorgunlugu bariz yansidi. Kupa macinda full yedek kadroyla cikip gerekirse kupayi feda etmek gerek bu zorlu fiksturde.

Ayrica bu sari kartlari temizleyen futbolcular icin tff den bir hamle bekliyorum. Olmaz olmaz ama biz soz konusu olunca herseyi yapar bu karaktersizler

Şu sondaki değişiklik nizami kural içerisinde değil mi? bu sene izlediğim en stresli maç oldu, başım ağrıyor şu an.

la olm bu adamlara kimse atamamış iç sahada gol.

kaç kat üstün kadroyla rezil olduk falan yazıyorlar yaw.

inanılır gibi değil
9 maçtır yenilmiyorlarmış ya. İyi güreştik yiyebilirdik de şansımız yaver gitti ama atabilirdik de. Olur böyle maçlar. Kazanmak mühim. Unutuluyor ki her iki senede de bu farklarla kazandığımız maç sayısı çok. Özellikle sene başları. Bunlar çok önemli sezon içerisinde. Geçen sene kaç puanla şampiyon olduğumuzu hatırlasınlar.

Düzeltme; 12 maçmış

Son düzenleme:
Öldüm öldüm dirildim ama 3 puan cok guzel. Hemde boyle zorlu bir rakipten ve deplasmandan.

İlk defa öne gectigimiz macta skoru koruyabildik. Fazla pozisyon vermedik ve yine bir dünya kacirdik. 2 olsa cok rahat bir mac izleyecektik

Takimin yorgunlugu bariz yansidi. Kupa macinda full yedek kadroyla cikip gerekirse kupayi feda etmek gerek bu zorlu fiksturde.

Ayrica bu sari kartlari temizleyen futbolcular icin tff den bir hamle bekliyorum. Olmaz olmaz ama biz soz konusu olunca herseyi yapar bu karaktersizler
şen şanslısın yine ben işten izleyemedim :(

Macin adami benim icin Sallai. Bu mac beni cok fena ikna etti. Yeteneksiz falan da degil. Babalar gibi yumrugu vurdu masaya.

Jelert'i begendim ama yine de bizlik oyuncu degil. Malesef evlat, nasil bi fizigin varsa sana cok buyuk engel.

Morata-Osimhen beni heyecanlandirdi ilerisi icin.

Beni cok tatmin eden, fenerlileri got eden bir mac oldu, cok mutluyum.
Jelertin fiziğinde falan hiçbişi yoktu bugün maçta, babalar gibi oynadı hiç sırıtmadı. İlk 11 veya yedwk kulubesi farketmez artık net kadroda olmalı. Yedek olsa bile taş gibi yedek.

Geri
Üst Alt