⚽ SL 24/25 H:23 | Galatasaray 3-0 Adana Demirspor | Hükmen Galibiyet | 9 Şubat

Sonuç ne zaman açıklanacak? Aklımdaki soru şu; sonucun açıklanması gecikirse sarı kart cezaları çekilmiş sayılacak mı? Eğer sayılmıyorsa bunlar açıklama işini Rize maçı sonrasına bırakabilirler her şey beklenir bunlardan.

Sonuç ne zaman açıklanacak? Aklımdaki soru şu; sonucun açıklanması gecikirse sarı kart cezaları çekilmiş sayılacak mı? Eğer sayılmıyorsa bunlar açıklama işini Rize maçı sonrasına bırakabilirler her şey beklenir bunlardan.
sanmam ya

maç kadrosunda yok
maç resmi olarak başlamış

öteki türlüğü mantığa baya ters.

o cezalar çekilmiş olmalı kesinlikle - ama sıkışırlarsa kullanmaya çalışırlar kesin

sanmam ya

maç kadrosunda yok
maç resmi olarak başlamış

öteki türlüğü mantığa baya ters.

o cezalar çekilmiş olmalı kesinlikle - ama sıkışırlarsa kullanmaya çalışırlar kesin
Ben sanarım kral bu toksik art niyetli ortamda her türlü pisliği bel altını bekliyorum.

Ben sanarım kral bu toksik art niyetli ortamda her türlü pisliği bel altını bekliyorum.
onu bende bekliyorumda o kuralları o derece manipüle edemezler.
diğer her pislik beklenirde - matematiği vs belli

nasıl Ghezzal'a sarısı varken kırmızı verip - tedbir işiyle kupada temizleyip bize sorunsuz oynatacaklarsa . bizde de hepsinin temizlenmiştir.

bu mac niye tescil edilmedi daha?

6 gün oldu

Perşembe günü 3-0 tescil edilmeliydi, örneği var.

Niye etmedikleri çok açık değil mi, yazmıştım tescil etmeyecekler derbiye ne kadar az puanla çıkartırlarsa ona uğraşıyorlar.

tescil edildi bu maç ya hükmen

Bu adam zaten bir önceki sezon ne olduysa bir anda yok oldu başkanlığı bıraktım dedi. Sonra yavaş yavaş ortada görünüp takımı yeniden sahiplenmeye başladı zirveyi de bizim maçla yapıp kanal kanal da gezdi.

@Emrah Yıldırım abi senin bana bilette ön satış için yardımcı olduğun maçtı bu maç şimdi öğrendiğimiz şeye bak

Hakkımı helal etmiyorum hiçbirine

Geri
Üst Alt