⚽ SL 24/25 H:23 | Galatasaray 3-0 Adana Demirspor | Hükmen Galibiyet | 9 Şubat

Ya penaltı olmadığını bizimkiler de biliyor. Okan hoca nasıl dışarı vurun demez??? Ya vurun dışarı malzeme vermeyin bu şeref yoksunlarına.
Ülkedeki insanlar biraz onurlu olmayı seçsinler. Ne yav her şeyi biz mi yapacağız.
Cevap verme, gol atma, centilmenlik de centilmenlik.

Bir kere de toplum ahlaksız, namussuz, başarı için her yolu mübah görenleri cezalandırsın.
Daha geçen hafta fark yiyip havlu atacaktı adammlar.
Tüm türkiyenin gözü önünde.
Sakat adam varken umursamadılar gole gittiler, taca adsli bilerek topu attı centilmenlik hak getire.
Bile isteye kırmızı verilmedi penaltı + kırmızı uyduruldu.

Bundan utanmayacaklar.

Biz yine yok bunda bir ibnelik var diye çabaya gireceğiz.
Ayrıca penaltı olmadığı konusuna kendimizi niye ısrarla inandırmaya çalışıyoruz ki.
Koşan adamın koşu yoluna ayak sokudu mu sokudu.

Dün akşam beşiktaş maçında temas bile yokken penaltı verilince altında bie şey olmuyor.
Kupa maçında fener ezilirken temas yokken uydurma prnaltı çıkınca bir şey olmuyor.
Osayi her ceza sahasına girip kendini atıp penaltı alınca sorun yok.
Fenerli tüm oyuncular her top ceza sahasına girdiğinde kendisini atınca bir şey yok penaltı verilebilir.
Ayağını açan adama ayak sokup penaltı alında suç öyle mi.

2.dakikada futbolcumuzun yüzüne gaddarca bil isteye dirsekle dalınca sorun yok. Hakemde sorun yok var için problem yok. Ama bize olunca yapmamalıydık olma alıydı.

Bizim maçlarda lehimize karar verilemez sadece akan oyunca gol atılırsa sayılır kuralı getirsinler oldu olacak.

Daha 3ay önce götten penaltı uydurulup maçın akışı durdurulup şeref golü verilince sorun olmuyor nedense.

Ülkedeki insanlar biraz onurlu olmayı seçsinler. Ne yav her şeyi biz mi yapacağız.
Cevap verme, gol atma, centilmenlik de centilmenlik.

Bir kere de toplum ahlaksız, namussuz, başarı için her yolu mübah görenleri cezalandırsın.
Daha geçen hafta fark yiyip havlu atacaktı adammlar.
Tüm türkiyenin gözü önünde.
Sakat adam varken umursamadılar gole gittiler, taca adsli bilerek topu attı centilmenlik hak getire.
Bile isteye kırmızı verilmedi penaltı + kırmızı uyduruldu.

Bundan utanmayacaklar.

Biz yine yok bunda bir ibnelik var diye çabaya gireceğiz.
Ayrıca penaltı olmadığı konusuna kendimizi niye ısrarla inandırmaya çalışıyoruz ki.
Koşan adamın koşu yoluna ayak sokudu mu sokudu.

Dün akşam beşiktaş maçında temas bile yokken penaltı verilince altında bie şey olmuyor.
Kupa maçında fener ezilirken temas yokken uydurma prnaltı çıkınca bir şey olmuyor.
Osayi her ceza sahasına girip kendini atıp penaltı alınca sorun yok.
Fenerli tüm oyuncular her top ceza sahasına girdiğinde kendisini atınca bir şey yok penaltı verilebilir.
Ayağını açan adama ayak sokup penaltı alında suç öyle mi.

2.dakikada futbolcumuzun yüzüne gaddarca bil isteye dirsekle dalınca sorun yok. Hakemde sorun yok var için problem yok. Ama bize olunca yapmamalıydık olma alıydı.

Bizim maçlarda lehimize karar verilemez sadece akan oyunca gol atılırsa sayılır kuralı getirsinler oldu olacak.

Daha 3ay önce götten penaltı uydurulup maçın akışı durdurulup şeref golü verilince sorun olmuyor nedense.
O kısımları biz de biliyoruz. Ama penaltıyı dışarı atsan alemin enayisi sen olmuyorsun. Bak Rize sahadan çekilmiyor ama geliyor kıçı kırık Adana sahadan çekiliyor.

Sezon başından beri bizi durdurmak için yapmadıkları kalmadı her hafta açıklamalarla yapılan algılar kendilerine yatıp bize bilenen rakipler yabancı var falan baktılar bir türlü olmuyor bu sefer de böyle bir iş yaptılar küme düşmesi kesin olan takımı kullanarak hatta hakem ve var bile işin içinde olabilir zira varın müdahale etmemesi mümkün değil normalde eğer puan farkı azalmaz hatta daha da artarsa helal şampiyonluğumuza leke sürmek algı yapmak için ben bir takımdan daha bekliyorum böyle bir pisliği ilerleyen haftalarda buna karşı camia olarak güçlü durmak ve hocaya futbolculara tam destek vermek gerek normal bir kötülüğe karşı değil gözü dönmüş bir oluşuma karşı mücadele ediyoruz günün sonunda her zamanki gibi hüsrana uğrayacaklar

iş yerindeki fenerli arkadaşlar sabahtan gelip, dün akşam ki tiyatroyu izledin mi dedi.

adana kaçıncı ki bir bakalım diye puan durumunu açtım ve oynadığı maçları.. adananın heralde ilk kez hakkı yenmemiştir? şovmen başkanları ön plana çıkmak istediği için -30 averajlı takımın ligten çekmiş tiyatro varsa bu herifin tiyatrosudur dedim..

enteresan bir kafa yapıları var ve onca hata da bir kere gidip masalarına algı yapmamışımdır çünkü umurumda da değil.

Nefret ediyorum bu ligden ve rakibimizden. TFF MHK istifa diyemeyen şikeciler her türlü kumpası yapıyor artık yargı, hakemler, basın her türlüsü

iş yerindeki fenerli arkadaşlar sabahtan gelip, dün akşam ki tiyatroyu izledin mi dedi.

adana kaçıncı ki bir bakalım diye puan durumunu açtım ve oynadığı maçları.. adananın heralde ilk kez hakkı yenmemiştir? şovmen başkanları ön plana çıkmak istediği için -30 averajlı takımın ligten çekmiş tiyatro varsa bu herifin tiyatrosudur dedim..

enteresan bir kafa yapıları var ve onca hata da bir kere gidip masalarına algı yapmamışımdır çünkü umurumda da değil.
13 senelik bastırılmış nefret ve hırs bu işte.

hatayda berabere kalmasaydık - asla bu modda olamayacaklardı yönetim istifa diye takılmaya devam edecekleri.

Bunlar derbi için yabancı hakem hazırlığı sinemasıydı. Bunların üzerine çıkıp döve döve yenelim başka birşey istemiyorum bu sezon ondan sonra gitsinler Anadolu takımlarının altına yatmaya devam etsinler
bunun önüne geçebilecek tek şey var. bırakın yabancı hakemi ali koç çıksın yönetsin istiyorsanız diyip maça çıkmak. o maçı kazandığında da seslerini kesersin.

bu arada

hakikaen VAR devreye neden girmedi ? onuda tersine mi mamaladılar "sessiz kal " diye.

her şekidle yabancı VAR isteğini boşa düşüren işler bunların hepsi - sorsan onlar getirdi lige bunu...

ee daha beter kararlar çıkıyor ? ofsayt çizgileri falan rezillik...

Yabancı orta hakem işi tek bir ön koşul ile kabul edilmeli bu sezon için, Fener şart sunarak bir şeyler yaptırabiliyorsa demek ki böyle oynanıyor ise oyun diyeceksin ki mevcut TFF ve MHK tüm isimleri ile istifa etsin yeni gelecek yönetimler yabancı orta hakem ve var ile gelsin o zaman ok aksi durumda full yokuş. Türk hakemlerine bayıldığımdan değil bunlar böyle kafasına göre at gezdiremez biz isteyince yok bunlar ağlayınca ok yok öyle dünya.

bunun önüne geçebilecek tek şey var. bırakın yabancı hakemi ali koç çıksın yönetsin istiyorsanız diyip maça çıkmak. o maçı kazandığında da seslerini kesersin.
Tüm bu baskı zaten orda galip geldiğimizde bitecek.

tüm baskı tüm gündem tüm tiyatro orası için. gıkları bile çıkamayacak tokadı yapıştırınca.

o yüzden RENCİDE ederek yenmemiz lazım sahada.

Yabancı orta hakem işi tek bir ön koşul ile kabul edilmeli bu sezon için, Fener şart sunarak bir şeyler yaptırabiliyorsa demek ki böyle oynanıyor ise oyun diyeceksin ki mevcut TFF ve MHK tüm isimleri ile istifa etsin yeni gelecek yönetimler yabancı orta hakem ve var ile gelsin o zaman ok aksi durumda full yokuş. Türk hakemlerine bayıldığımdan değil bunlar böyle kafasına göre at gezdiremez biz isteyince yok bunlar ağlayınca ok yok öyle dünya.
dünkü olay zaten MHK Yi yenilemek içindi bence.

hemen yeni oluşum ve yabancı hakem itelencek - 3 4 güne kalmaz göreceğiz o haberleri.

acun durduk yere "GS ye sesleniyorum , beraber isteyelim bunu" boşu boşuna söylenn bir cümle değil - "çağrı yaptık ses çıkmadı" ayağı.

No-name ligin no name hakemi mi yönetecek koskoca derbiyi.

13 senelik bastırılmış nefret ve hırs bu işte.

hatayda berabere kalmasaydık - asla bu modda olamayacaklardı yönetim istifa diye takılmaya devam edecekleri.
sözde (alexli) şaşalı dönemlerinde ortaokuldaydım. o zamanda tek eğlenceleri maç sonu gelip biz galatasaraylıların 3. sınıf espirileri ile kafa ütülemeleri eliyle 6 işareti yapmaları olurdu.

heriflerin eğlence sevinme anlayışı bu yönde.. 3 senedir kadıköyde kucağımıza öyle böyle almıyoruz. bir kere muhabbetini açmamışımdır nasıl koyduk diye umrumda değil çünkü bildiğim birşey var o da önemli olan derbi değil şampiyonluk.

geçen sezon mesela evimizde yendiler, rakı sofrası resimlerimi dersin yok arabayla çarşı turları mı. inanılmaz kafa ütüleyici tipler

dünkü olay zaten MHK Yi yenilemek içindi bence.

hemen yeni oluşum ve yabancı hakem itelencek - 3 4 güne kalmaz göreceğiz o haberleri.

acun durduk yere "GS ye sesleniyorum , beraber isteyelim bunu" boşu boşuna söylenn bir cümle değil - "çağrı yaptık ses çıkmadı" ayağı.

No-name ligin no name hakemi mi yönetecek koskoca derbiyi.
Böyle bir teklife şöyle cevap verirdim. Bu TFF ve MHK'nın getirdiği yabancı VAR'ın kalitesi ortadadır. Gelin beraber bu TFF ve MHK'yi gönderelim yeni gelecek TFF ve MHK kaliteli orta hakem ve VAR getirsin.

Yalnız bu olay planlı bile olsa ads başkanı yaptığı açıklamalarla planı kendi elleriyle bozup feneri kızdırmıştir 🙂

Bu arada

VAR monitöre gider bahsi işi bizim 30 dkdlık maçta skandal seviyede para kaybını önlemiş olabilir...

penaltı en kötü VAR kontrolünden geçmeliydi (bence değil penaltı)

geçmedi- üstüne maç tatil edilip oran 1.00 sayıldı.

Böyle ortamda futbol rekabet falan olmaz.

Bu arada

VAR monitöre gider bahsi işi bizim 30 dkdlık maçta skandal seviyede para kaybını önlemiş olabilir...

penaltı en kötü VAR kontrolünden geçmeliydi (bence değil penaltı)

geçmedi- üstüne maç tatil edilip oran 1.00 sayıldı.

Böyle ortamda futbol rekabet falan olmaz.
Yurtdışı sitelerde geçerli sayıldı
1739179021439.webp

Geri
Üst Alt