⚽ SL 24/25 H:23 | Galatasaray 3-0 Adana Demirspor | Hükmen Galibiyet | 9 Şubat

Acayip organize şeyler var. Hakem hatası her hafta oluyor olmasına bu işe devlet el atarsa neler çıkar neler. Adamlar biz ne olduğunu anlamadan Tweet atti.

Onu bırak TR dışı sosyal medyada biraz gezindim herkes penaltı değilmiş Adana Demirspor haklı felan yazıyor. Ali Koçun tam istediği yerdeyiz şu anda.
Her hatalı karar sonrası maçtan çekilinecekse ve buna hak veriliyorsa bu bizim problemimiz değil. Bir deli kuyuya taş atmış bin kişi çıkaramamışsa bu da bizim problemimiz değil. Bugünkü olayın hakem kararı üzerinden okunması dünyanın en deli saçması işidir. İsteyen istediğini düşünebilir. Kimseyi bişeylere ikna etmeye çalışmak gibi bir misyonumuz olmamalıdır. Her şey ortadadır.

Günün sonunda; Kanırta kanırta şampiyon olacağız.

adana genelde 2. yarıları iyi oynayan bir ekiptir. şahsen maçın yarıda bitmesi beni sevindirdi.

Bu akşam Instagram'dan bayağı bir temizlik yaptım iyi oldu valla. Kuduruk köpekler böyle bişey bekliyorlarmış ezik herifler. Talimat ile birlikte coştu hepsi. Paylaştıkları görseller bile aynı kansızların.
Ulan geri zekalılar, adam sizi sığır güder gibi güdüyor hala anlamadınız k malları ya.
İnsan bir düşünür bu penaltıya ihtiyacımız var muydu sence bu maçta. Üstelik bizim taraftar siz gibi değil bak foruma o anda herkes içime sinmedi yazdı. Sizde bu her hafta oluyor ve verdiğiniz tepki sadece "oyna devam", "kudurun" "nasıl koyduk" vs vs.
Gerçekten iğrenç bir camiasınız. NKFVAS

Herkesin atladığı bir durum var. Hükmen 3 puan kararı derbiye kadar resmi olarak verilecek mi?
Verilmez ise algıcılar puan farkı 3 diyerek psikolojik etki yapmaya çalışacak. Rize maçına baskı yapmaya çalışacaklar.

Herkesin atladığı bir durum var. Hükmen 3 puan kararı derbiye kadar resmi olarak verilecek mi?
Verilmez ise algıcılar puan farkı 3 diyerek psikolojik etki yapmaya çalışacak. Rize maçına baskı yapmaya çalışacaklar.
Sene başından beri yapılıyor zaten. İşimize bakalım biz baba.

Onu bırak TR dışı sosyal medyada biraz gezindim herkes penaltı değilmiş Adana Demirspor haklı felan yazıyor. Ali Koçun tam istediği yerdeyiz şu anda.
Malum takımın penaltılarının yarısı böyle. Bunların amacı zaten uluslararası alanda karalamak bizi. Kara propaganda tuzağı kuruyorlar bize

Hahaha yok artik abi ya
Düşündüğün seye bak

Şu hadisenin en üzücü noktası, bugün şans bulması muhtemel genç oyuncuları izleyememiş olmamız.
Yusuf Demir'i mesela izlemek istiyordum bugün.

Ligde kaldı 2 maç. Fb köpeği rize ve sonraki hafta ağa baba köpekleri yenersek lig biter. İstedikleri gibi ağlasınlar kudursunlar, çıldırsınlar. Bunları kafaya takmadan devam etmeliyiz. Bizim taraftarın bu saflığına söyleyecek söz bulamıyorum. 3 sezondur aleyhimize yapılan onlarca haksızlık, oyuncularımızın sahada dayak yemesi... Biz nelerle mücadele ediyoruz. Bu ADS ligdeki ilk maçta 2 tane penaltı kazandı bize karşı, ikisi de palavra. Bu maçtaki penaltı bunların yanıda penaltının kralı! Gelmişler Mertens'e laf ediyorlar bide. Bunlara kalsa gerekirse mağdur edilelim, yenilelim de aman olay çıkmasın. Vallahi kendi taraftarımız bu hırsızlardan daha çok kafayı yedirtir adama. Daha geçen hafta 2 kırmızı ile heriflere maç aldırmadılar mı? Esas skandal o değil miydi? Yavuz hırsızlara yedirecek adamımız yok, olmamalı da. Herifler herşeyi planlayıp gelmiş, sahada penaltıya itiraz bile etmediler, 20 dk sonra takımı çektiler. Zaten küme düşecek olan takıma sağlam para verip tiyatro oynattılar, nasıl olsa kaybedecek birşeyleri yok. Bunlara prim vermeyin, koyduk geçtik 60 dakika cebimize kâr kaldı.

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt