⚽ SL 24/25 H:23 | Galatasaray 3-0 Adana Demirspor | Hükmen Galibiyet | 9 Şubat

Şu penaltıyı ligde Adana maçı hariç diğer hiçbir maçta vermezlerdi hem averaj yapmamızı engelleyip hem de mağduriyet yaratacaklardı resmen operasyonun merkezine düştük.

Oğuzhan Çakır'ın atanmasından bir boklar döneceği belliydi resmen kumpasa düştük.

Şu penaltıyı ligde Adana maçı hariç diğer hiçbir maçta vermezlerdi hem averaj yapmamızı engelleyip hem de mağduriyet yaratacaklardı resmen operasyonun merkezine düştük.

Dedim ki Acun bu penaltıyı kullanacak yabancı orta hakem için, daha beterini planlamış haysiyetsizler.

Dedim ki Acun bu penaltıyı kullanacak yabancı orta hakem için, daha beterini planlamış haysiyetsizler.
Oyun içinde oyun yarattılar penaltıyla uzaktan yakından alakası yoktu ilk pozisyonu yakından görünce direk iptal olacak diye düşünürken hakem ısrarla penaltı noktasını gösterince aklıma direk maç sonu bir mağduriyet ve kaos hakim olacağını düşünmüştüm ki oralara bile kalmadı.

Yapacak bir şey bulamayınca her türlü çirkefliği yapan bir ekiple karşı karşıyayız bunlar çok tehlikeli ligde 5-6 takım belki daha fazla bunların safında bu şampiyonluk bizim için dahada değerli hale geldi dolayısıyla takıma sahip çıkmak gerekiyor muhtemelen bizim takımda bu yıl avrupayı sallamayıp lige yoğunlaşacak.

Mertens penaltı değil diye hakeme söylese bu sefer de diyecekler ki tabi küme düşen takıma yaparsınız.Götverenler kendileri yapsa ki yapıyorlar,hemen algı yaparlar.Namussuz haysiyetsizler.

imaj diye bir şey yokta. eğer olsaydı geçen sene istanbulspora sonra şikecilere şimdide ads ye ve yöneticilerine çok büyük maddi ve manavi cezalar kesilirdi. gerçi bunların olacağı yerde hiçbiri sahadan çekilmeyi yapamazlardı.

rize faciasının üstünün örtüldüğü, bundan sonraki ifb lehine olacak facialar için de adres gösterilerek ama Galatasaray da burda böyle penaltı kazanmıştı biz daha temiziz diyip sıyrılacakları maç olarak tabir edebiliriz.

rize faciasının üstünün örtüldüğü, bundan sonraki ifb lehine olacak facialar için de adres gösterilerek ama Galatasaray da burda böyle penaltı kazanmıştı biz daha temiziz diyip sıyrılacakları maç olarak tabir edebiliriz.
Bizim yönetim ve okan hoca bu tuzaklara karşı daha dikkatli olmalı. Ben olsam o penaltıyı dışarı attırırdım, zaten kazanacağımız maça kumpas kurmuş herifler

Guzel, 30 dk antreman oldu.
Hersey gibi bu da 3-5 günde unutulur.
Bizim avantajimiza oldu bence.

Ama arka planda FB yoneticileri ile su kel Adanali arasinda yapilan anlasma oldugu belli. Ters tepince ve bu tarzda yorumlar alinca hemen kivirip Fenerbahce'yi de isin icine katip GS ve FB'ye hakemler caliyor'a döndürdü olayi. Daha dur Muratcim, bu kadar kolay degil bu isler. Seni ayri opecegiz.

Umarim bizim hukuk ekipleri Adanali ve FB'li yoneticiler arasinda bir sorusturma baslatabilir son 10-15 günü kapsayan. Ordan da birseyler cikartip kenara koyulursa harika olur.

Taraftara yazik, futbol'a ihanet. Bu tarzdaki kulupler ve sahislar spor ile ilgilenmemeli, profesyonel spor yapmalari yasaklanmali. Zaten ligde 4-5 takim FB'nin kuklasi olmus, olay sacma sapan yere gitmis, bir de uzerine boyle parali asker haraketlerini kimse yemiyor..

Biz AZ macimiza bakalim, bu hikayeyi de geride birakalim.

Geri
Üst Alt