⚽ SL 24/25 H:23 | Galatasaray 3-0 Adana Demirspor | Hükmen Galibiyet | 9 Şubat

Biraz ortalık karışsın

Biraz laf edelim , belki gelirler olta

Yabancı hakem iteliyelim

Averaja mani olalım - yeni trasnferleri AZ maçı öncesi maç yapamasın...

Piyesi yaşandı .(3. ve 4. madde için etkili olacak bu şaklabanlık)

Camiayı aşırı motive etti bunlar.

2 sene üst üste kazanılan şampiyonluğun bıkkınlığı varken ali koç ve ekibi parayla takımları satın alarak bu camiaya en büyük iyiliği yapıyor aslında.

Göreceksiniz 2 hafta sonra fener maçında futbolcular da bizim gibi düşünüyolarsa sahaya dar edecekler bunları.

Yabancı orta hakem için baskı kurma amaçlıysa bu senaryo çok tehlikeli demektir ama...

Eğer yabancı orta hakem için bu kadar senaryolara değeceğini düşünüyorlarsa o gelecek orta hakemleri çoktan ayarlamışlardır.

Öğrenmediler bir Galatasaray’la uğraşırsan kaybedersin bunu öğrenemediler 😂

Türk spor camiası içinde olupta dönen dolapları bilmeyen yoktur. Ama işte herhes salağa yatıyor.

Takım yine kötü oynadığı esnada karşı takımın talimatla sahadan çekilmesi ilerisi için bizim adımıza iyi oldu. Mıy mıy 1-0 galibiyet gelicekken takımdaki teknik ekip-futbolcuların daha da kenetleneceğini düşünüyorum, artık futbolcularımız neyle mücadele ediyoruz iyi anlamışlardır.

Terlemeden 3 puani 3-0 ile aldik haftalardir gol yemiyoruz 😊 Rize maci bu sezonun kader macidir
Her turlu operasyon donecek

Rizede kirmizi kartla fener macina cezali adam cikarmaya calisacaklar

Topculara prim verecekler herkes kopek gibi oynucak Bu mac bence sampiyonluk maci olacak gecen seneki pasa maci gibi

6 puanla fener macina cikarsak ligi gidecegini biliyorlar hersey donecek
Rizeylede eskisi gibi araları iyi değil gibi evren , yoksa Rize o maçta zerre reaksiyon vermezdi yer 5 tane giderdi ama tabi herseyi değerler bencede katılıyorum lakin biz şu bitiriciligi çözer ve erken gol atarsak her planı bozabilir erken goller dağıtıyor takımları
Birde bugünkü tiyatro ali ile ortak olsada bağımsız olsada ellerine yüzlerine sıvadılar bence
O maçı kesinlikle şampiyonluk maçı gibi oynamali oyuncular

Bilemiyorum ama kesinlikle derbide yabancı hakem için yapılıyor yüm bunlar. Bizi yabancı hakemle yenebilceklerini mi sanıyor bunlar ? E çıksın acur yönetsin maçı. O sahaya gö mü le cek si niz.

Klüpte hala düzgün açıklama yok sahipsiz bıraktılar koskoca klübü.

Bilemiyorum ama kesinlikle derbide yabancı hakem için yapılıyor yüm bunlar. Bizi yabancı hakemle yenebilceklerini mi sanıyor bunlar ? E çıksın acur yönetsin maçı. O sahaya gö mü le cek si niz.

Yabancı hakem gelsin yav, Dzeko-Simanzki-Tadic'e bedava faulleri çalınmıcak, oyunu soğutamayacaklar.

Yabanci VAR in uyarmadigini gel izle demedigini nerden biliyoruz aga?? Belki uyardi gel dedi

Bu sezonki şampiyonluk Galatasaray tarihinin en özel şampiyonluklarından birisi olacak hayırlısıyla.

Son düzenleme:
Rizeylede eskisi gibi araları iyi değil gibi evren , yoksa Rize o maçta zerre reaksiyon vermezdi yer 5 tane giderdi ama tabi herseyi değerler bencede katılıyorum lakin biz şu bitiriciligi çözer ve erken gol atarsak her planı bozabilir erken goller dağıtıyor takımları
Birde bugünkü tiyatro ali ile ortak olsada bağımsız olsada ellerine yüzlerine sıvadılar bence
O maçı kesinlikle şampiyonluk maçı gibi oynamali oyuncular
Rize ve kasimpasa hem stadlari hem rakiple iliskileri bize ters geliyor kamera acilari bile rezil bir sekilde kazanip cikmak lazim

Bu foruma çok net hatırlıyorum üyelerimizden biri birkaç hafta önce yazmıştı ki Anadolu takımlarından birini mamalayacaklar, o takım bir maçta yalandan maçtan çekilecek sonra bu durum Galatasaray aleyhine kullanılacak diye.

İsmini hatırlamıyorum ama gerçekten bu ülkede en uç şeylerin biri olabileceğini düşünmek lazım.

Geri
Üst Alt