⚽ SL 24/25 H:23 | Galatasaray 3-0 Adana Demirspor | Hükmen Galibiyet | 9 Şubat

Yaşadığı mali sıkıntılar sebebiyle küme düşeceği daha sezon başlamadan belli olan takımın, artık puan olarak da düşeceği üç aşağı beş yukarı kesinleştikten sonra, bir maçta aleyhlerinde kendilerine göre haksız bir penaltı verildi diye maçtan çekilmesi mantıklı bir senaryo mu Allah aşkına?

Maçlara zaten sezon boyu amaçsız çıkan, artık hepten amaçsız kalan, sorsan sezon başından beri aleyhinde bir sürü hata yapıldığını iddia edecek bir takım, Galatasaray maçına gelince mi bir penaltıya bu kadar tepki veriyor?

Bunun planlı bir senaryo olmaması imkansız.

Terlemeden 3 puani 3-0 ile aldik haftalardir gol yemiyoruz 😊 Rize maci bu sezonun kader macidir
Her turlu operasyon donecek

Rizede kirmizi kartla fener macina cezali adam cikarmaya calisacaklar

Topculara prim verecekler herkes kopek gibi oynucak Bu mac bence sampiyonluk maci olacak gecen seneki pasa maci gibi

6 puanla fener macina cikarsak ligi gidecegini biliyorlar hersey donecek

Sallai ve osimhen o golleri atıp fark açılsaydı cekilemezlerdi. Yalı bebesi bu tarihi fırsatı kaçırmamış. 40. Dakikada penaltıdan 1-0 öndeyiz. Vallahi bravo yaa vallahi.

defansı kalmadı fenerin derbi maçına kadar maçı uzatmak isticekler tarihi

ADS samimiyse şuna cevap versin mesela; size ne oluyor lan kerkenezler, sanki sizle oynarken çok mu adil yönetiyor hakemler desin, bizim tepkimizden nemalanmaya çalışmayın fırsatçı köpekler desin... Derse bizi FB ile aynı kefeye koyduğu için hala haksız olurlar ama yine de helal olsun derim en azından...

Ben takımı beğenmedim yine organize atak yapamadık pas şiddetini ayarlayamadık onun harici zaten yenerdik o ayrı ama şu pozisyon olmasaydı daha iyiydi.

90. dakikaya en az 3 farklı önde girmek lazım...

Sonra da tüm tribünler "Ali Koç takımı sahadan çek" diye inlemeli... (farklı versiyonları olabilir)

AMA önce Rize maçına odaklanılmalı, derbiye motive olacağız derken Rize maçı es geçilmemeli. Çünkü derbiden çok asıl o maç için katliam senaryoları olduğuna ben eminim. Hem puan farkını düşürerek maçı bizim için daha gergin hale getirmeye çalışacaklar hem de sakatımız/cezalımız çok olsun isteyecekler.

Hayır benim anlamadığım lan olm, antreman gibi maç oynuyoruz, sürekli gol kaçırıyoruz, sahada eziliyonuz, neyin kini neyin öfkesi bu hayırdır. Bize yenilmeniz sürpriz mi ? ifb maçında ağzınıza sıçtılar, sesiniz gtünüze mi kaçmıştı ? Hayırdır ? Yoksa endişe mi duydunuz acaba puan alırız kocamız bize kızar diye ? haaaa sancakkk kodumun kuklası

Abi bunun heryerde söylenmesi lazım.
Ligde her takımın alehine ve lehine aşağı yukarı hatalı kararlar oluyor.Anadolu maçlarında neler oluyor yahu.
Ama şikecilerinki başka boyutta ve inanılmaz kollanıyorlar.Bir alehine oluyorsa 10 lehine oluyor.
Bu gerçeği her yerde söylemek lazım.

90. dakikaya en az 3 farklı önde girmek lazım...

Sonra da tüm tribünler "Ali Koç takımı sahadan çek" diye inlemeli... (farklı versiyonları olabilir)

AMA önce Rize maçına odaklanılmalı, derbiye motive olacağız derken Rize maçı es geçilmemeli. Çünkü derbiden çok asıl o maç için katliam senaryoları olduğuna ben eminim. Hem puan farkını düşürerek maçı bizim için daha gergin hale getirmeye çalışacaklar hem de sakatımız/cezalımız çok olsun isteyecekler.
Bunlar o maçı da oynatmaz her türlü çirkefliği yaparak. Futbol takımı değiller ki işleri güçleri kaos, çirkeflik

Diyorum abi... Eğer ADS gerçekten samimiyse en azından açıklamasında FB'yi de dahil eder. İşte bize karşı hakem hataları yapılıyor, bla bla buramıza kadar geldi, bardak taştı çekildik falan dedikten sonra FB veya diğer kulüpler de durumu kendine yontmasın, sahadan çekilmeyi seçtiğimiz maçın bu olması, bugünkü rakibimizi onların ezeli rakiplerinden ayrı bir yere koyduğumuz anlamına gelmiyor. Onlarla oynadığımız maçlarda da aynı şeyler başımıza geliyor, hiç kendilerini masum göstermeye çalışmasınlar desin... Azıcık samimiyet varsa bunu dile getirirler...

(Ha ben samimiyet olmadığına eminim de)

Geri
Üst Alt