Seneye Gs ve bjk götürecek yarisiAli sakın bırakma olum feneri daha denemede şampiyon olucaz 6.yıldıza kadar kal
Seneye Gs ve bjk götürecek yarisi
Rizeylede eskisi gibi araları iyi değil gibi evren , yoksa Rize o maçta zerre reaksiyon vermezdi yer 5 tane giderdi ama tabi herseyi değerler bencede katılıyorum lakin biz şu bitiriciligi çözer ve erken gol atarsak her planı bozabilir erken goller dağıtıyor takımlarıTerlemeden 3 puani 3-0 ile aldik haftalardir gol yemiyoruzRize maci bu sezonun kader macidir
Her turlu operasyon donecek
Rizede kirmizi kartla fener macina cezali adam cikarmaya calisacaklar
Topculara prim verecekler herkes kopek gibi oynucak Bu mac bence sampiyonluk maci olacak gecen seneki pasa maci gibi
6 puanla fener macina cikarsak ligi gidecegini biliyorlar hersey donecek
Bilemiyorum ama kesinlikle derbide yabancı hakem için yapılıyor yüm bunlar. Bizi yabancı hakemle yenebilceklerini mi sanıyor bunlar ? E çıksın acur yönetsin maçı. O sahaya gö mü le cek si niz.
Rize ve kasimpasa hem stadlari hem rakiple iliskileri bize ters geliyor kamera acilari bile rezil bir sekilde kazanip cikmak lazimRizeylede eskisi gibi araları iyi değil gibi evren , yoksa Rize o maçta zerre reaksiyon vermezdi yer 5 tane giderdi ama tabi herseyi değerler bencede katılıyorum lakin biz şu bitiriciligi çözer ve erken gol atarsak her planı bozabilir erken goller dağıtıyor takımları
Birde bugünkü tiyatro ali ile ortak olsada bağımsız olsada ellerine yüzlerine sıvadılar bence
O maçı kesinlikle şampiyonluk maçı gibi oynamali oyuncular