Samed Çiçek
Tecrübeli Üye
Bütün dünyaya rezil oldu Türk futbolu karışmadığımız skandal kaldı mı
Onu bırak TR dışı sosyal medyada biraz gezindim herkes penaltı değilmiş Adana Demirspor haklı felan yazıyor. Ali Koçun tam istediği yerdeyiz şu anda.
Bütün dünyaya rezil oldu Türk futbolu karışmadığımız skandal kaldı mı
Her hatalı karar sonrası maçtan çekilinecekse ve buna hak veriliyorsa bu bizim problemimiz değil. Bir deli kuyuya taş atmış bin kişi çıkaramamışsa bu da bizim problemimiz değil. Bugünkü olayın hakem kararı üzerinden okunması dünyanın en deli saçması işidir. İsteyen istediğini düşünebilir. Kimseyi bişeylere ikna etmeye çalışmak gibi bir misyonumuz olmamalıdır. Her şey ortadadır.Onu bırak TR dışı sosyal medyada biraz gezindim herkes penaltı değilmiş Adana Demirspor haklı felan yazıyor. Ali Koçun tam istediği yerdeyiz şu anda.
Harbiden golden sonra beklemiştim.Burası anaonsucuya giydireyim.
Morata gol atmış, niye çalmıyorsun matador müziğini ha? Osimhen için salak salak parça çalıyordun.
Sene başından beri yapılıyor zaten. İşimize bakalım biz baba.Herkesin atladığı bir durum var. Hükmen 3 puan kararı derbiye kadar resmi olarak verilecek mi?
Verilmez ise algıcılar puan farkı 3 diyerek psikolojik etki yapmaya çalışacak. Rize maçına baskı yapmaya çalışacaklar.
Malum takımın penaltılarının yarısı böyle. Bunların amacı zaten uluslararası alanda karalamak bizi. Kara propaganda tuzağı kuruyorlar bizeOnu bırak TR dışı sosyal medyada biraz gezindim herkes penaltı değilmiş Adana Demirspor haklı felan yazıyor. Ali Koçun tam istediği yerdeyiz şu anda.
Hahaha yok artik abi yaHerkesin atladığı bir durum var. Hükmen 3 puan kararı derbiye kadar resmi olarak verilecek mi?
Verilmez ise algıcılar puan farkı 3 diyerek psikolojik etki yapmaya çalışacak. Rize maçına baskı yapmaya çalışacaklar.