Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hocam öyle bir 11 çıkarmış ki dost düşman herkes kudurmuş.
Sara'dan baska git gel yapan pek topcu yok. O yuzden ayni pozisyonda devam etmeli. Lemina hazretleri hazir olana kadar en azindan.bir tarafım kaan cuesta sancehz 3 lü kalsın diyor - jelert git gel izleyelim , ne yapıyor 3 maç oluyor izleyelim
öbür tarafım Sara -Morata - Osimhen hücumunu izlemek istiyor . Sara geride harcanıyor biraz. Lemina girerse belki izleyebiliriz o işi.
bin tane adam kadroyu dizemedi
--------günay
----kaan---sanchez-----cuesta
sallai---sara---kutucu----jalert
-------mertens---
morata----osimhen
alın
adamın norwich editlerindeki özelliklerini eritiyor hoca geride bırakarak ama mecburiyette var tabi dediğin gibi.Sara'dan baska git gel yapan pek topcu yok. O yuzden ayni pozisyonda devam etmeli. Lemina hazretleri hazir olana kadar en azindan.
sara 10 oynamayıda sevıyorum ama geriden oyun kurmayı daha cok sevıyorum diyordu roportajlarındaadamın norwich editlerindeki özelliklerini eritiyor hoca geride bırakarak ama mecburiyette var tabi dediğin gibi.
böyle cıkacagızEe sende dizememişsin reco
O yüzden çok da şeetmemek lazım
FNE-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Çok beklersiniz hocamAdana 'dan iyi futbol ve direnç bekliyorum.
hem şutu - hem osimheni rahatlatma işlerisara 10 oynamayıda sevıyorum ama geriden oyun kurmayı daha cok sevıyorum diyordu roportajlarında
fakat mertensi arada dınlendırmek adına tor lemına yaparsak ve sarayı one atarsak cok iyi skor alabiliriz
bu çocugun şutlarını hala göremıyoruz
Başarılar dilerim ligdas iyi olan kazansiCuesta neymis görecez