⚽ SL 24/25 H:23 | Galatasaray 3-0 Adana Demirspor | Hükmen Galibiyet | 9 Şubat

önceki tezahüratı çalıp beste yaptılar

yenisi gelmiş :D (öbürü kadar iyi değil ama iyi )

Hocam öyle bir 11 çıkarmış ki dost düşman herkes kudurmuş.
soru-işareti-bu-bir-soru-işaretidir.gif

bir tarafım kaan cuesta sancehz 3 lü kalsın diyor - jelert git gel izleyelim , ne yapıyor 3 maç oluyor izleyelim

öbür tarafım Sara -Morata - Osimhen hücumunu izlemek istiyor . Sara geride harcanıyor biraz. Lemina girerse belki izleyebiliriz o işi.
Sara'dan baska git gel yapan pek topcu yok. O yuzden ayni pozisyonda devam etmeli. Lemina hazretleri hazir olana kadar en azindan.

bin tane adam kadroyu dizemedi
--------günay
----kaan---sanchez-----cuesta
sallai---sara---kutucu----jalert
-------mertens---
morata----osimhen

alın

Ee sende dizememişsin reco

O yüzden çok da şeetmemek lazım

FNE-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

morata biraz daha iq yuksek adam,takımdaki cenabetligi azaltır artık umarım

adamın norwich editlerindeki özelliklerini eritiyor hoca geride bırakarak ama mecburiyette var tabi dediğin gibi.
sara 10 oynamayıda sevıyorum ama geriden oyun kurmayı daha cok sevıyorum diyordu roportajlarında

fakat mertensi arada dınlendırmek adına tor lemına yaparsak ve sarayı one atarsak cok iyi skor alabiliriz

bu çocugun şutlarını hala göremıyoruz

sara 10 oynamayıda sevıyorum ama geriden oyun kurmayı daha cok sevıyorum diyordu roportajlarında

fakat mertensi arada dınlendırmek adına tor lemına yaparsak ve sarayı one atarsak cok iyi skor alabiliriz

bu çocugun şutlarını hala göremıyoruz
hem şutu - hem osimheni rahatlatma işleri

adam takımı kurgulayan etken - ilerde olursa kanatlarıda moratayıda osimhenide çok besler

ama arkası sağlama alınmalı.

benim demek istediğim kademeli defansif kafaya alışmaması lazım ,aslında hücum beyni tam anlamıyla sara.

Ben bu cuestayi merak ediyorum bakalım napıyor adama basıyor mu filan. Bu maç gerçi ölçü olmaz ama olsun

Geri
Üst Alt