GSCimbom
⚽ SL 24/25 H:23 | Galatasaray 3-0 Adana Demirspor | Hükmen Galibiyet | 9 Şubat
Alper Altun

⚽ SL 24/25 H:23 | Galatasaray 3-0 Adana Demirspor | Hükmen Galibiyet | 9 Şubat Sayfa 83

Alper Altun ·

Cevap
2K
Okunma
49,2K
Sayfa
83/101
Bunlar yüzünden ülkede iç savaş çıkacak neredeyse. Bu nedir ya? Karakter olarak çok sakin biriyim ama şu an bir Fenerli gelip bana laf atsa, ağız burun dalacağım—o derece oldum artık. Ülkedeki insanları düşünemiyorum bile. Kimse de çıkıp “Yahu ne yapıyorsunuz?” demiyor. Ne bileyim, başbakan, bakanlar, sorumlular… Her kimse artık! Kimse de “Lan, ne yapıyorsunuz?” diye hesap sormuyor.

Vallahi insanlar birbirinden nefret ediyor. Her yerde gergin tartışmalar var. Herkes iftira atıyor, birbirine saygısız, kimse kimseyi sevmiyor. Bu ne ya, yemin ederim! Verin şu çocukların kupasını da rahatlayalım artık.

Ulan hadi getün tutmuyor süper kupa finalina cikmiyorsun. Bari milletin macina maydanoz olma. Bukadar insanin mac seyretme hakkini gasp etme.

Yok. Direk siz bir çetesiniz ve türk futboluna planlı sabotaj yapıyorsunuz demeli. Amaçları zaten gs aleyhine algı yapmak
bunu istiyorlar abicim zaten hep diyorum

sen NE DERSEN DE - tamamen yalan dolanla cevap gelecek - adamlar başka takımı sahadan çektiler. Adamlara cevap vs vererek onları övmüş olursun yemin ederim. Adamdan saymayacaksın hiçbirini.

Laf edeceğin TEK YER - TFF ve başkanı.

bırak senin üyen - yorumcun - ne bileyim başkası desin onları.

yönetim olarak tek hedefin Hacıosman...başka yok.

Geçen sene sahadan çekilme mevzusu olduğunda herkes İstanbulspor başkanına sallamıştı ve TFF futbolu yönetemiyor diye eleştirmişlerdi, büyük oranda da haklılardı. Bu sene görelim bakalım kaç kişi ADS'yi ve TFF'yi eleştirecek, kaç kişi bize sallayacak...

Geri