⚽ SL 24/25 H:23 | Galatasaray 3-0 Adana Demirspor | Hükmen Galibiyet | 9 Şubat

Cuesta geldikten sonra gol yemedik defans 90 dakika taş gibi oynadı . Teşekkürler murat koyalımda(KOYDUK) tur at.

Bunlar yüzünden ülkede iç savaş çıkacak neredeyse. Bu nedir ya? Karakter olarak çok sakin biriyim ama şu an bir Fenerli gelip bana laf atsa, ağız burun dalacağım—o derece oldum artık. Ülkedeki insanları düşünemiyorum bile. Kimse de çıkıp “Yahu ne yapıyorsunuz?” demiyor. Ne bileyim, başbakan, bakanlar, sorumlular… Her kimse artık! Kimse de “Lan, ne yapıyorsunuz?” diye hesap sormuyor.

Vallahi insanlar birbirinden nefret ediyor. Her yerde gergin tartışmalar var. Herkes iftira atıyor, birbirine saygısız, kimse kimseyi sevmiyor. Bu ne ya, yemin ederim! Verin şu çocukların kupasını da rahatlayalım artık.

bilen biri sari kart cezalilari hakkinda ne olacak soyleyebilir mi

Ulan hadi getün tutmuyor süper kupa finalina cikmiyorsun. Bari milletin macina maydanoz olma. Bukadar insanin mac seyretme hakkini gasp etme.

Bu hareketler bizi daha çok kamçılar iyi ki derbi bizim sahamızda bakalım sizi kim alabilecek elimizden.

Malum takım maçı için terörle mücadele birimi kurulmalı kulübümüz tarafından. O maçı da terörize edecekler

Bu arada Trabzonspor - Istanbulspor maçinda karar noldu sonradan?

Yok. Direk siz bir çetesiniz ve türk futboluna planlı sabotaj yapıyorsunuz demeli. Amaçları zaten gs aleyhine algı yapmak
bunu istiyorlar abicim zaten hep diyorum

sen NE DERSEN DE - tamamen yalan dolanla cevap gelecek - adamlar başka takımı sahadan çektiler. Adamlara cevap vs vererek onları övmüş olursun yemin ederim. Adamdan saymayacaksın hiçbirini.

Laf edeceğin TEK YER - TFF ve başkanı.

bırak senin üyen - yorumcun - ne bileyim başkası desin onları.

yönetim olarak tek hedefin Hacıosman...başka yok.

Geçen sene sahadan çekilme mevzusu olduğunda herkes İstanbulspor başkanına sallamıştı ve TFF futbolu yönetemiyor diye eleştirmişlerdi, büyük oranda da haklılardı. Bu sene görelim bakalım kaç kişi ADS'yi ve TFF'yi eleştirecek, kaç kişi bize sallayacak...

Taraftar küfür etti mi? "Fb köpeğine" ceza verir bunlar simdi!

Geri
Üst Alt