⚽ SL 24/25 H:23 | Galatasaray 3-0 Adana Demirspor | Hükmen Galibiyet | 9 Şubat

Osimenden gol veya goller bekliyorum
Sıkıldım çünkü
kalabalık hücum olduğunda bu kolaylıkla olur

koskoca yarısahada tek başına kalırsa gol atamaz. yorulur , bulduğunuda kaçırır - kaç maçtır olan bu.

mevcut oyunla çoğu oyuncunun ofansif meziyetleri köreliyor - bi BAY hariç

Osimenden gol veya goller bekliyorum
Sıkıldım çünkü
btik takımlara istatistik kasmasından ziyade, ben kendisinden rize dep, iç saha fb, samsun dep, bjk dep, trabzon dep, göztepe dep gibi zorluk düzeyi yüksek maçlarda dominasyon isterim. (gol atsa da atmasa da).

aynı ilk yarıdaki 1-3 kazandığımız fb deplasmanında olduğu gibi. orada da gol atmamıştı ama maçı onun varlığı sayesinde kazandık.

gerisi sorun değil.

Jakob Alexander Sundberg

diye biri VAR

İlk 20 dakika bu maçta 2 gol bulmazsak galibiyet tat vermez.

FB den sonra oynayacağız yine. Bu gerginlik veriyor. En azından bana.

FB den sonra oynayacağız yine. Bu gerginlik veriyor. En azından bana.
Aslında iyi bir durum.

Fener yenerse puan farkı üçe düşecek ki bu durumda mutlak üç puan alman lazım ciddiyet gerektirir.

Fener puan kaybederse de müthiş bir fırsat olur derbi öncesi puan farkını açabiliriz.

Her durumda fenerden sonra oynama durumu konsantrasyonu artıracaktır.

Bu Murat Sancak hala ne yüzle her kanalda konuşuyor anlamıyorum
Adam Kulübü batırdı hala konuşuyor

Hatay maçındaki hata yapılmamalı ve ilk dakikadan full hücum oynanmalı. Böyle maçlarda bizim hatamız düşük tempo ve rölanti oynamamız

Bugün alman ve İtalyan var hakemleri gelmiş ama seri c de 3.ligte maç yöneten hakemler :)

Amatör bir kadro var karşımızda ama ADS buyrun gelin her maçt 5-6 tane atın bize diyen bir ekip değil, o kadar maddi manevi sorunu varken kulübün yine de mücadeleyi bırakmıyor oyuncular.
Ve böyle maçlar kendileri için vitrin, herkes gelecek sezon için bir yerlere atmak istiyor kendini doğal olarak.

Tempolu baskılı başlayıp dirençlerini 2 golle kırmalıyız ilk yarı.

Amatör bir kadro var karşımızda ama ADS buyrun gelin her maçt 5-6 tane atın bize diyen bir ekip değil, o kadar maddi manevi sorunu varken kulübün yine de mücadeleyi bırakmıyor oyuncular.
Ve böyle maçlar kendileri için vitrin, herkes gelecek sezon için bir yerlere atmak istiyor kendini doğal olarak.

Tempolu baskılı başlayıp dirençlerini 2 golle kırmalıyız ilk yarı.
👇
bu ads ilk 50-60 dk bayağı dayanıyor da bir gol yiyince fena açılıyor.

inş işi erkenden bitiririz...

ilk dakikalardaki baskıdan gol veya goller çıkarabilirsek, çabuk dağılan bir takım. ancak dediğin gibi ilk etapta mücadeleyi bırakmıyorlar.

👇

ilk dakikalardaki baskıdan gol veya goller çıkarabilirsek, çabuk dağılan bir takım. ancak dediğin gibi ilk etapta mücadeleyi bırakmıyorlar.

Evet mıymıy başlarsak gol bulamazsak yine kendi kendimizi zora sokarız, artık iy çöpe atmayalım yeni düzende Morata'da gelmişken.

Takım düşmeye düştü herkes resmiyeti bekliyor da, haftalarca önce Kaptan stoper Semih taraftar grubuna "mücadele" sözü verdi, sahada bunu göstereceğiz en azından diye. Ve sözlerini de şimdiye dek tuttular.

Evet mıymıy başlarsak gol bulamazsak yine kendi kendimizi zora sokarız, artık iy çöpe atmayalım yeni düzende Morata'da gelmişken.

Takım düşmeye düştü herkes resmiyeti bekliyor da, haftalarca önce Kaptan stoper Semih taraftar grubuna "mücadele" sözü verdi, sahada bunu göstereceğiz en azından diye. Ve sözlerini de şimdiye dek tuttular.
bu arada o semih, bizim maçtan sonra transfer yapacak. göreceksin. aynı antepli mustafa eskihellaç gibi. :)

Geri
Üst Alt