Sami Karakoç
İmparator
- 4 Temmuz 2012
- 96.989
- 109.912
- 4.878
Ads Kasımpaşa maçını 90dk izledim sut bile cektirirsek başarısız sayarım hocayı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
fb maçında tirbünde çekirdekçi vlog tayfa yerine en azılı uruk-hai gslılar olmalı.Fener maçına stadı boşaltacak heralde.
Derbide favori kim?fb maçında tirbünde çekirdekçi vlog tayfa yerine en azılı uruk-hai gslılar olmalı.
14 gün öncesinden bir şey söylenemez. bir ton değişken var. kamp kadroları açıklanınca, ona göre tahminimizi yaparız.Derbide favori kim?
Ferahbot anlatmayacak di mi ...onu fener maçına verirlerAli sami yen bayram yerine dönüyooğğr
2005-06 sezonu Best Fm Ali ferahbotFerahbot anlatmayacak di mi ...onu fener maçına verirler
Cihan.. cihan.. denizliden gol haberi geliyor..Ali sami yen bayram yerine dönüyooğğr
bunu diyen melih gümüşbıçak idi.Cihan.. cihan.. denizliden gol haberi geliyor..
otomatik HT spor açılmıştı geçende - bir gördüm şok oldum . adam yaşlanmış yav, ses aynı ama.bunu diyen melih gümüşbıçak idi.
Bizde ona boşatalımMuhittin Boşat denilen adam TFF'de görevli miymiş yav, abv senin gibi herifin.
Evet. Radyo Gol dinliyordum bir dinleyici o mactan bahsetmişti Melih Şendil'e, o da o maçu anlatan ben degıldim dedi. Demek Gümüşbıcakmıs diye duşundum ben debunu diyen melih gümüşbıçak idi.