bir iki gun once bi galatasarayli tv yorumcusu nun ''ads'a dair gorusun de'' suna yakin bir yoruma denk geldim ;
skorlardan bagimsiz - ads son maclarda iyi oynuyor - .
son oynadiklari 2 deplasman da tek farkla yenilmisler.
antep 1-0
rize-3-2
nacizane ligi biz ve derbiler haric uzun yillardir izlemedigim den bu dedigim yorumu referans almistim bugunku macimiza yonelik .
ic saha maci olmasindan mutevellit elbette agresif golu isteyen bir girisgahla maca baslamaliyiz.
ancak, ic sahamizdaki gecmis maclari hatirlarsak ;
kasimpasa 3-3 elimizdeki maci nerdeyse tamamen veriyorduk. yine de 2 puani pisi pisine iceride biraktik.
alanya 1-0 zar zor .
eyupspor 2-2
kotu sezon geciren trabzon maci 3-2
goztepe 2-1
en son ic saha ise konya maci 1-0 zar zor . osimhen sayesinde.
tam olarak rahat degilim .
suraya geliyorum. en alt ve gorece altlarda olan takimlara karsi ic sahada ustteki skorlari aldik. cogu zar zor .
oyun olarak da iyi degildik .nacizane dusuncem.
diger yandan , artik iyi oyundan ziyade - iyi de oynasak kotu de , sonucta puan kaybi yasanacaksa, yikici yonu daha bariz tesir ediyor takima ve taraftarlara . kasimpasa , eyup maclarimizdaki puan kayiplari buna en taze ornek .
rakibiin durumuna bakmaksizin ,, sahsi tercihim galibiyet icin ; dengeli oyunla skoru bulup net skora gitmek bold oncelikli secimim olurdu .
mutlak kompakt ve dengeli oynamaliyiz. ozellikle orta saha ve defans bu yonden savrukluga yol acmamali .
saygi ve selamlar .