⚽ SL 24/25 H:23 | Galatasaray 3-0 Adana Demirspor | Hükmen Galibiyet | 9 Şubat

Galatasarayın ads yi yenmek için penaltıya mı ihtiyacı var tiyatro çevirmeye çıktı adi herifler sahaya. Kanırta kanırta bu ifb yi asy de yenmezsek gözümüze görünmeyin.

Olm verin bana sosyal medya hesabını alile acunu bu gece öttüreyim.
Metin öztürk gönder bilgileri

Mertensi suçlayan arkadaşlar ne olursa olsun bunlar bu tiyatroyu sahneye koyacaktı. Ama şimdi ama 80. Dk ama yapacaklardı. Çünkü bunu önceden ayarlamışlar ve bu en az bir haftalık plan
Mertens'e kızanları da hiç anlamıyorum. Kurnaz oyuncular bu takmaları bazen kullanır pozisyon penaltı değil bir tık daha ileri atmış olsaydı ayağını gerçekten de penaltıyı almış olacaktı Manchester maçındaki gibi. Bu bir çok ligde olan hatta ligimizde daha fazla olan tarz pozisyon Arda Güler, Dzeko hemen aklıma gelenler bizim maçta Fred var mesela.

Mertens'e kızanları da hiç anlamıyorum. Kurnaz oyuncular bu takmaları bazen kullanır pozisyon penaltı değil bir tık daha ileri atmış olsaydı ayağını gerçekten de penaltıyı almış olacaktı Manchester maçındaki gibi. Bu bir çok ligde olan hatta ligimizde daha fazla olan tarz pozisyon Arda Güler, Dzeko hemen aklıma gelenler bizim maçta Fred var mesela.
Bir sonraki maçta Mertensi ortadan ikiye bölseler bile vermezler faul penaltı falan.

Iyki çekildiler sahadan kazara berabere falan biterdi bu mac

Geri
Üst Alt