SL 24/25 H:25 | Eyüpspor 1-3 Beşiktaş | MS | 21 Şubat

Benzer yada daha kötü kadrolara hocalık yaptı düşürmedi hatta kupa bile aldırdı.
Bursa, eskişehir, sakarya, konya,göztepe, altay, gençlerbirliği, kocaeli, ankaragücü...bazıları 2şer kez kazandı Türkiye kupasını. Hocalarından bahseden var mı. Velhasıl ahisar ile tr kupası vs konuşmaya değer mevzu değil.

Bursa, eskişehir, sakarya, konya,göztepe, altay, gençlerbirliği, kocaeli, ankaragücü...bazıları 2şer kez kazandı Türkiye kupasını. Hocalarından bahseden var mı. Velhasıl ahisar ile tr kupası vs konuşmaya değer mevzu değil.
Sonuç olarak küme düşürmüyormuş değil mi? Bir de tüm kulüpler belirli bir taraftar ve camia gücü varken Akhisar'da yok bu da ayıran bir fark ama önemli değil başarı saymayın kendinize göre o ayrı küme düşürür demek ayrı.

Aykut Kocaman'da kötü hoca değildi ki. Mou futbolundan iyi oynatıyordu. Oynattığı futbolu ben beğenmezdim o ayrı. Onun dışında demek ki küme düşürmüyormuş daha düşük veya denk bütçeli takımı asıl nokta burası.
Herif yari finalde bizi eledi finalde feneri gecti konyanin kupayla bir tutulur mu yaw.

stoperinde robin yalçın, ortasahasında melih kabasakal, tayfun bingöl, yalçın kayan falan oynuyor, sol bekte futbolu 5 sene önce bırakan caner erkin, kenarda düşük iq emre mor oynuyor ama adam bütün bu kalitesizliğe rağmen ligin dördüncüsü olması sebebiyle övülmüyor da, çok pozisyon veriyormuş takımı. gerçekten komikten de öte olmaya başladı galatasaray taraftarı.

300 milyonluk euroluk takımın geldiği hal sebebiyle okan buruk'u eleştiremeyenler, kadrosu ptt 1.lig ayarında olan semt takımı eyüpspor'un hocasını eleştiriyor. sebep? çok pozisyon veriyormuş. şu eyüp kadrosunun yeri ligi 15.liği falan normalde, şu an ilk 5'te olmalarının tek sebebi de arda turan'dır.

ayrıca arda turan bizim hocamız olamayacak kadar kötü savunma yaptırıyorsa, hali hazırda başımızda olan ve 300 milyon euroluk takıma savunma yaptıramayanı tenekeyle göndermemiz gerekmez mi?

biraz akıl, biraz izan.

-alinti

@Alper Altun

ya ne yaptıklarının çok önemi yok

okan bize tr kupası aldığı için ya da başakşehir'i şampiyon yaptığı için gelmedi
galatasaray'ın eski topçusu okan olduğu için geldi
mesela bizde değil de ankaragücü'nde oynamış olsa istenir miydi ? elbette hayır.

aynı sebepten arda da gelecekte bir gün gelecek. o gün ne yapar onu da o günkü durumumuz belirler. türkiye liginde kadrosu iyi olan işi götürür.

Okan giderse benim bir numarali adayim Arda, cünkü 1) yabanci hoca istemiyorum 2) Okan'dan sonra suan ligde en basarili yerli TD Arda'dir.

Bizimle basarili olur olmaz bilemem. Ama suana kadar Eyüpspor'la yaptiklari basarili sayilir ve baska bir hoca kolay kolay tekrarlayamaz.

Yabancı hangi hoca gelirse gelsin biraz tökezlemede o da yerin dibine sokulacak. Yabancı hoca getiriyorsan ilk önce savunma değil hücum oynatan hoca getirmelisin sonra da ona zaman tanımalısın adamın TR'yi çözmesi zaten 6 ay sürüyor. Mesela ben getirecek olsam Hollanda'dan asla getirme hoca. İlk tercihim İtalya'yı tecrübe etmiş hücumu düşünen bir hoca olurdu sonra da Alman ligini düşünürdüm.
açıkçası bende hollandalı hocaya karşıydım ama gerek son dönem hollandalı takımlarının avrupa kupalarında ki başarısı gerek liverpolun hocası arne soletin muazzam başarısı insana olabilir dedirtiyor

Arda diye hayal kuran varsa 5 yıl daha kurmasın hoca filan degil
Hayal kurmuyorum, gayet iyi hoca. Özellikle Midstjö falan iyiken çok iyi oynuyorlardı.

O kadrodan Thiam’ı çıkar, küme düşer başka hoca, leş gibi bir kadro var, yedekleri de yok.

sahanın en kötüleri ampem ve emre mor ikiside oyunda oyunu okuma desen yok

Sivas mıydı neydi düşürmek üzereydi kovdular ve ligde kaldılar
Ekim ayında aldı ve 11 maç başında kaldı. Evet Anadolu kariyerinde en başarısız olduğu yer. Elazığsporla birlikte ama Eyüp ile aynı bütçe değil ve bir çok başka sorunla birlikte. Hatta İlk TD deneyiminde Elazığ ile kıl payı küme düştü bak onu da arama ben söyleyeyim pozitif futbol oynattı ama kümede tutamadı.

Hayal kurmuyorum, gayet iyi hoca. Özellikle Midstjö falan iyiken çok iyi oynuyorlardı.

O kadrodan Thiam’ı çıkar, küme düşer başka hoca, leş gibi bir kadro var, yedekleri de yok.
Adminim tecrübe kazansa ve en azından 2-3 yıl Avrupa'da bir takım çalıştırdıktan sonra gelse daha iyi olmaz mı çünkü gelir gelmez ilk 10 haftada birkaç kötü sonuç alsa direk tahtaya konur.

Ekim ayında aldı ve 11 maç başında kaldı. Evet Anadolu kariyerinde en başarısız olduğu yer. Elazığsporla birlikte ama Eyüp ile aynı bütçe değil ve bir çok başka sorunla birlikte. Hatta İlk TD deneyiminde Elazığ ile kıl payı küme düştü bak onu da arama ben söyleyeyim pozitif futbol oynattı ama kümede tutamadı.
He kanka okan süper aslında kadromuz kötü, 500 mil dolarlık takım versek acayip şeyler yapabilir.

stoperinde robin yalçın, ortasahasında melih kabasakal, tayfun bingöl, yalçın kayan falan oynuyor, sol bekte futbolu 5 sene önce bırakan caner erkin, kenarda düşük iq emre mor oynuyor ama adam bütün bu kalitesizliğe rağmen ligin dördüncüsü olması sebebiyle övülmüyor da, çok pozisyon veriyormuş takımı. gerçekten komikten de öte olmaya başladı galatasaray taraftarı.

300 milyonluk euroluk takımın geldiği hal sebebiyle okan buruk'u eleştiremeyenler, kadrosu ptt 1.lig ayarında olan semt takımı eyüpspor'un hocasını eleştiriyor. sebep? çok pozisyon veriyormuş. şu eyüp kadrosunun yeri ligi 15.liği falan normalde, şu an ilk 5'te olmalarının tek sebebi de arda turan'dır.

ayrıca arda turan bizim hocamız olamayacak kadar kötü savunma yaptırıyorsa, hali hazırda başımızda olan ve 300 milyon euroluk takıma savunma yaptıramayanı tenekeyle göndermemiz gerekmez mi?

biraz akıl, biraz izan.

-alinti

@Alper Altun
Beni niye etiketledin

Geri
Üst Alt