Nedim V. Duran
10 Numara!
- 2 Haziran 2024
- 15.393
- 14.347
- 1.398
eyüp böyle oynarsa kimseyi yenemez rdaş 80 tane pozisyon verdiler iyArkadaşlar bittik biz Eyüpspor feneri yenemez
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
eyüp böyle oynarsa kimseyi yenemez rdaş 80 tane pozisyon verdiler iyArkadaşlar bittik biz Eyüpspor feneri yenemez
Eyüp'te olan bir yer var mı ki? Caner'in mesela ayakta duracak hali yok bu zeminde top ayağında varken var top rakipteyken yol geçen hanı orası koşmuyor bile.Ortasaha yok bjk çok rahat geliyor
Bursa, eskişehir, sakarya, konya,göztepe, altay, gençlerbirliği, kocaeli, ankaragücü...bazıları 2şer kez kazandı Türkiye kupasını. Hocalarından bahseden var mı. Velhasıl ahisar ile tr kupası vs konuşmaya değer mevzu değil.Benzer yada daha kötü kadrolara hocalık yaptı düşürmedi hatta kupa bile aldırdı.
Sonuç olarak küme düşürmüyormuş değil mi? Bir de tüm kulüpler belirli bir taraftar ve camia gücü varken Akhisar'da yok bu da ayıran bir fark ama önemli değil başarı saymayın kendinize göre o ayrı küme düşürür demek ayrı.Bursa, eskişehir, sakarya, konya,göztepe, altay, gençlerbirliği, kocaeli, ankaragücü...bazıları 2şer kez kazandı Türkiye kupasını. Hocalarından bahseden var mı. Velhasıl ahisar ile tr kupası vs konuşmaya değer mevzu değil.
Herif yari finalde bizi eledi finalde feneri gecti konyanin kupayla bir tutulur mu yaw.Aykut Kocaman'da kötü hoca değildi ki. Mou futbolundan iyi oynatıyordu. Oynattığı futbolu ben beğenmezdim o ayrı. Onun dışında demek ki küme düşürmüyormuş daha düşük veya denk bütçeli takımı asıl nokta burası.
Sivas mıydı neydi düşürmek üzereydi kovdular ve ligde kaldılarSonuç olarak küme düşürmüyormuş değil mi?
Once upon a time...Benzer yada daha kötü kadrolara hocalık yaptı düşürmedi hatta kupa bile aldırdı.
açıkçası bende hollandalı hocaya karşıydım ama gerek son dönem hollandalı takımlarının avrupa kupalarında ki başarısı gerek liverpolun hocası arne soletin muazzam başarısı insana olabilir dedirtiyorYabancı hangi hoca gelirse gelsin biraz tökezlemede o da yerin dibine sokulacak. Yabancı hoca getiriyorsan ilk önce savunma değil hücum oynatan hoca getirmelisin sonra da ona zaman tanımalısın adamın TR'yi çözmesi zaten 6 ay sürüyor. Mesela ben getirecek olsam Hollanda'dan asla getirme hoca. İlk tercihim İtalya'yı tecrübe etmiş hücumu düşünen bir hoca olurdu sonra da Alman ligini düşünürdüm.
Hayal kurmuyorum, gayet iyi hoca. Özellikle Midstjö falan iyiken çok iyi oynuyorlardı.Arda diye hayal kuran varsa 5 yıl daha kurmasın hoca filan degil
Ekim ayında aldı ve 11 maç başında kaldı. Evet Anadolu kariyerinde en başarısız olduğu yer. Elazığsporla birlikte ama Eyüp ile aynı bütçe değil ve bir çok başka sorunla birlikte. Hatta İlk TD deneyiminde Elazığ ile kıl payı küme düştü bak onu da arama ben söyleyeyim pozitif futbol oynattı ama kümede tutamadı.Sivas mıydı neydi düşürmek üzereydi kovdular ve ligde kaldılar
Eyüp kadrosu çöpleşti sakatlar ve ayrılanlardan sonraCuesta ligde kimsede 11 oynamayaz sözümü geri alıyorum bjk de banko 11 oynar. Böyle giderse fark olacak çok acacip bir savunma var bjkde
Adminim tecrübe kazansa ve en azından 2-3 yıl Avrupa'da bir takım çalıştırdıktan sonra gelse daha iyi olmaz mı çünkü gelir gelmez ilk 10 haftada birkaç kötü sonuç alsa direk tahtaya konur.Hayal kurmuyorum, gayet iyi hoca. Özellikle Midstjö falan iyiken çok iyi oynuyorlardı.
O kadrodan Thiam’ı çıkar, küme düşer başka hoca, leş gibi bir kadro var, yedekleri de yok.
He kanka okan süper aslında kadromuz kötü, 500 mil dolarlık takım versek acayip şeyler yapabilir.Ekim ayında aldı ve 11 maç başında kaldı. Evet Anadolu kariyerinde en başarısız olduğu yer. Elazığsporla birlikte ama Eyüp ile aynı bütçe değil ve bir çok başka sorunla birlikte. Hatta İlk TD deneyiminde Elazığ ile kıl payı küme düştü bak onu da arama ben söyleyeyim pozitif futbol oynattı ama kümede tutamadı.
Beni niye etiketledinstoperinde robin yalçın, ortasahasında melih kabasakal, tayfun bingöl, yalçın kayan falan oynuyor, sol bekte futbolu 5 sene önce bırakan caner erkin, kenarda düşük iq emre mor oynuyor ama adam bütün bu kalitesizliğe rağmen ligin dördüncüsü olması sebebiyle övülmüyor da, çok pozisyon veriyormuş takımı. gerçekten komikten de öte olmaya başladı galatasaray taraftarı.
300 milyonluk euroluk takımın geldiği hal sebebiyle okan buruk'u eleştiremeyenler, kadrosu ptt 1.lig ayarında olan semt takımı eyüpspor'un hocasını eleştiriyor. sebep? çok pozisyon veriyormuş. şu eyüp kadrosunun yeri ligi 15.liği falan normalde, şu an ilk 5'te olmalarının tek sebebi de arda turan'dır.
ayrıca arda turan bizim hocamız olamayacak kadar kötü savunma yaptırıyorsa, hali hazırda başımızda olan ve 300 milyon euroluk takıma savunma yaptıramayanı tenekeyle göndermemiz gerekmez mi?
biraz akıl, biraz izan.
-alinti
@Alper Altun