⚽ SL 24/25 H:25 | Galatasaray 0-0 Fenerbahçe | MS | 24 Şubat

Bu maçla ilgili biraz temkinliydim ama bikinici Ahmet derbiyi 2-3 farkla fener kazanır demiş.

Şimdi bayağı bir rahatladım.

kadıköydeki derbi öncesini hatırlamak yeterli,fenerliler coşuyordu 4 5 atarız ezeriz filan diye kibirleniyordu keza bizde okanı aynen bugun gibi cok

eleştiriyorduk ,sonrasında kibirlerinde boguldular

Her türlü eziyet yapılmalı ısıtıcılar devre dışı bırakılmalı olabildiğince hoparlör takviyesi yapılmalı hatta daha stada giriş turnikelerine bile hoparlörleri koyup son ses marşları dinletmek lazım.

Onlarin seviyesine inersen hem icraat hem kafa olarak bu maçı net kaybederiz.

itlerle it olmaya gerek yok bence.

Her türlü eziyet yapılmalı ısıtıcılar devre dışı bırakılmalı olabildiğince hoparlör takviyesi yapılmalı hatta daha stada giriş turnikelerine bile hoparlörleri koyup son ses marşları dinletmek lazım.

Yabancılık çekmemeleri için bulundukları yerin en üst kısmına aşağı doğru sidik püskürten fıskiyeler de konulmalı, tarlalarda bahçelerde damla sulama için kullanılan mekanizmalar varya.

talisca içeriye çok koşu atar o yüzden rahat orta yaptırmamalıyız. Ortalar,duran top savunması fb'den başka da Bir şey beklemiyorum. Prim ise prim motivasyon ise motivasyon bunların içinden geçmeliyiz.

Biraz düşününce Kaan'ın Tadiç karşısında çok iyi performanslar verdiğini hatırlıyorum. Fener Tadiç'i şu an nerede kullanır bilmiyorum ama solda oynarsa başına Kaan'ı vermek iyi fikir olabilir. Sağda oynadığında Jakobs da baya bezdirmişti ilk maçta.

1739900993708.webp

Biraz düşününce Kaan'ın Tadiç karşısında çok iyi performanslar verdiğini hatırlıyorum. Fener Tadiç'i şu an nerede kullanır bilmiyorum ama solda oynarsa başına Kaan'ı vermek iyi fikir olabilir. Sağda oynadığında Jakobs da baya bezdirmişti ilk maçta.

Mourinho salak değil karşısına Oğuzu ya da Maximini çeker uğraşır dururuz sonra. Kaan hiçbir şekilde 11 çıkmamalı.

67b4cae67fba883d006f6d91.webp

Kafamdaki güncel 11 bu. Fenerin Tadiç, Dzeko gibi statik hücumcularının karşısında Kaan çok sırıtmaz. Maximin oynarsa Kaan yerine Cuesta olur ama oynatmıyorlar sanırım.

Arka bahçelerine sapladık.. bu hafta kendilerine sonraki haftada halalarının kızlarıyla oynuyoruz. Ne güzel ayarlamışlar fikstrü..

Barış nie yok Dr Mert
Normalde olurdu ama güncel Barış'ın fiziği düşüşte, kararları korkunç, pas akışını bozuyor, bağlantı oyunu yok, defans yapmıyor. Bu maçı ilk devre taktik disiplini yüksek oyuncularla tartıp 2. devre yorgun Fener defansı üzerine sahaya atardım.

Ne Kaanı ulan, Kaan bile kendini oynatmaz bu maçta
Tadiç'i oynadığı her derbide sahadan sildiği için bu maç özelinde Kaan normal bir tercih. Kaan'ı 18'lik pırpır bebelerin karşısına veya Maximin karşısına koyarsan ben de söverim.

Rakibin ileri 3'lüsü durağan ama hava hakimiyeti yüksek oyuncularla oynuyorsa sen de ona göre adamları atarsın sahaya.

Geri
Üst Alt