Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Her türlü eziyet yapılmalı ısıtıcılar devre dışı bırakılmalı olabildiğince hoparlör takviyesi yapılmalı hatta daha stada giriş turnikelerine bile hoparlörleri koyup son ses marşları dinletmek lazım.
Her türlü eziyet yapılmalı ısıtıcılar devre dışı bırakılmalı olabildiğince hoparlör takviyesi yapılmalı hatta daha stada giriş turnikelerine bile hoparlörleri koyup son ses marşları dinletmek lazım.
Biraz düşününce Kaan'ın Tadiç karşısında çok iyi performanslar verdiğini hatırlıyorum. Fener Tadiç'i şu an nerede kullanır bilmiyorum ama solda oynarsa başına Kaan'ı vermek iyi fikir olabilir. Sağda oynadığında Jakobs da baya bezdirmişti ilk maçta.
Ekli dosyayı görüntüle 280332
Kafamdaki güncel 11 bu. Fenerin Tadiç, Dzeko gibi statik hücumcularının karşısında Kaan çok sırıtmaz. Maximin oynarsa Kaan yerine Cuesta olur ama oynatmıyorlar sanırım.
Normalde olurdu ama güncel Barış'ın fiziği düşüşte, kararları korkunç, pas akışını bozuyor, bağlantı oyunu yok, defans yapmıyor. Bu maçı ilk devre taktik disiplini yüksek oyuncularla tartıp 2. devre yorgun Fener defansı üzerine sahaya atardım.Barış nie yok Dr Mert
barısın fizigi düsüste kaan koyalımNe Kaanı ulan, Kaan bile kendini oynatmaz bu maçta
SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Tadiç'i oynadığı her derbide sahadan sildiği için bu maç özelinde Kaan normal bir tercih. Kaan'ı 18'lik pırpır bebelerin karşısına veya Maximin karşısına koyarsan ben de söverim.Ne Kaanı ulan, Kaan bile kendini oynatmaz bu maçta