⚽ SL 24/25 H:25 | Galatasaray 0-0 Fenerbahçe | MS | 24 Şubat

kaan ayhanı mourinho falan koyar anca bu maca

Tadiç'i oynadığı her derbide sahadan sildiği için bu maç özelinde Kaan normal bir tercih. Kaan'ı 18'lik pırpır bebelerin karşısına veya Maximin karşısına koyarsan ben de söverim.

Rakibin ileri 3'lüsü durağan ama hava hakimiyeti yüksek oyuncularla oynuyorsa sen de ona göre adamları atarsın sahaya.

tadic solda oynamıyor ki

mourinho döneminde daha çok sağ ve ortada oynadı

şu anki sistemlerinde de 3412de o 1 oynuyor tadic

tadicin ilacı bu maçta lemina

tadic solda oynamıyor ki

mourinho döneminde daha çok sağ ve ortada oynadı

şu anki sistemlerinde de 3412de o 1 oynuyor tadic

tadicin ilacı bu maçta lemina
O da olur. Burada ana mantık Dzeko-Tadiç-Nesrin oynayacaksa Osimhen ile Nesrin'i eşleştirip Tadiç-Dzeko gibi ağır adamları Kaan ve Abdülkerim ile savunabilirsin. Cuesta da olur ama Türk bir oyuncunun derbi motivasyonu daha farklı olur gibi geliyor bana. Karşısında pırpır topçu olmadıkça Kaan savunmada çok sırıtmıyor. İlk maçta Maximin karşısında çok zor duruma düşmüştü. Maximin oynarsa Kaan yerine Cuesta oynamalı derdim mutlaka. Ama oynamayacak muhtemelen.

Ek olarak biz de 3'lü çıkarsak birebir eşleşmede Lemina ile her zaman eşleşmeyebilirler sahada.

Yunus oynamalı ama ne kadar hazır? Merak konusu. İlk maçta bence maçın mvpsi yunustu. Derbilerde şimdiye kadar iyi oynadı. Her ne kadar menajer oyunlarına kanmış olsa da. Çekirdekten Galatasaray'lı yunus. Bizim evladımız. Frankynin önünde bence iyi olur.

Valla lafı ağzımdan aldın. Geriye hava topu servis edemezse çeko hiçbir şey yapamazlar. Lemina cekoyu tutar
Dzeko kitlenirse fenerde kitlenir . Nesrin,talisca avel gibi dolanır. fb taraftari bile adama eytli muamelesi yapıyor ama fenerin oyunu açısından bence en önemli oyuncu

Benim bu maçta çekindiğim tek isim kostic ona orta actirmamak lazım. O yüzden o kanatta açıkta yunus arkasında franky olmali

Fbde Tadic ve Ceko birlikte oynarsa lehimize olur bence

mertens tercihi belirleyici olacaktır

oynarsa maglubiyete hazır olun

Wanda Nara da bir program kendisine ödül vermek istediği için cumartesi gününden salı gününe kadar Türkiye'ye davet aldı. Teklifi değerlendiriyor. Gitme olasılığı %70

Acun yavşağı ortalığı bulandırma derdinde.

Geri
Üst Alt