- 3 Temmuz 2012
- 139.287
- 87.782
- 5.338
kaan ayhanı mourinho falan koyar anca bu maca
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Tadiç'i oynadığı her derbide sahadan sildiği için bu maç özelinde Kaan normal bir tercih. Kaan'ı 18'lik pırpır bebelerin karşısına veya Maximin karşısına koyarsan ben de söverim.
Rakibin ileri 3'lüsü durağan ama hava hakimiyeti yüksek oyuncularla oynuyorsa sen de ona göre adamları atarsın sahaya.
O da olur. Burada ana mantık Dzeko-Tadiç-Nesrin oynayacaksa Osimhen ile Nesrin'i eşleştirip Tadiç-Dzeko gibi ağır adamları Kaan ve Abdülkerim ile savunabilirsin. Cuesta da olur ama Türk bir oyuncunun derbi motivasyonu daha farklı olur gibi geliyor bana. Karşısında pırpır topçu olmadıkça Kaan savunmada çok sırıtmıyor. İlk maçta Maximin karşısında çok zor duruma düşmüştü. Maximin oynarsa Kaan yerine Cuesta oynamalı derdim mutlaka. Ama oynamayacak muhtemelen.tadic solda oynamıyor ki
mourinho döneminde daha çok sağ ve ortada oynadı
şu anki sistemlerinde de 3412de o 1 oynuyor tadic
tadicin ilacı bu maçta lemina
dostum bugün komedi filmi izleyecektim@Oral Sevmez script yaz bir tane Kaan ve Mertensi 11e koyanlari direkt blocklasin. Aylık ücret falan farketmez alırım ben
Valla lafı ağzımdan aldın. Geriye hava topu servis edemezse çeko hiçbir şey yapamazlar. Lemina cekoyu tutarLemina'yi dzeko'ya vermeliyiz. fenerde Oyunu kuran adam dzeko
Dzeko kitlenirse fenerde kitlenir . Nesrin,talisca avel gibi dolanır. fb taraftari bile adama eytli muamelesi yapıyor ama fenerin oyunu açısından bence en önemli oyuncuValla lafı ağzımdan aldın. Geriye hava topu servis edemezse çeko hiçbir şey yapamazlar. Lemina cekoyu tutar
Forumfb’de ünlü olmusum yorumun var miFbde Tadic ve Ceko birlikte oynarsa lehimize olur bence
Nasıl yawForumfb’de ünlü olmusum yorumun var mi