⚽ SL 24/25 H:25 | Galatasaray 0-0 Fenerbahçe | MS | 24 Şubat

Değişikliklerle normal halimize döndükten sonra kontra yememiz ve davinson adamı çekmese ortasahadan gole gideceklerdi
Ama neden 3’lü ortasha istemediği belli oldu, çünkü uzun top indirme dışında atak pozisyon yaptıramıyor takıma

mou da garip kaybedecek birşeyleri yokken 2.yarı yüklenir diyordum ,sadece duran top kovaladı,şu an taraftarıda sallıyor

Gonul kazanip ligi bitirmek isterdi ama buda kotu sonuc degil, derbide yenemiyorsan yenilme ilk macida koyduk zaten.
Fikstrumuz fbye göre bir tık daha zor bunu kabul edelim.vura vura gitmemiz lazım

Onlar da bi bok yapmadi biz de

İhtiyacimiz olani aldik

Devam
Maçı özetler misin? Farklı yorumlar okuyorum. Fb iyi biz kötü mü oynadık yoksa bir ara Çakır'ın yönettiği derbiler vardı sürekli düdük çalardı. Düdükten doğru dürüst tempo yükselmez orta alan mücadelesi gibi geçerdi tüm maç böyle bir maç mıydı? Bir de biz madem oyunu kitleyebiliyorduk daha çok kızdım Okan hocaya bu defansif, risk almayan oyunu Kiev'de neden oynamadık diye sormak isterdim.

Frank bu maç kadar bence kötü oynamaz belkide verilen taktiği uyguladı. Sara inanılmaz düşüşte sallai bal yapmayan arı barış futbolu ilkokul1 den yeniden okumalı apo sen çıkma dostum sen çıkma ileri torera kesik baş tavuk ilişkisi osimhen bence çok büyük katkı veriyor tek başına kötürüm yaptı 3 lü defansı imkanlar doğrultusunda tabiki

Bjk ve ts deplasmanları dışında puan kaybetmememiz lazım

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Eren booooooş. Eren'i görün...

diye kudurduk evde..

Lemina ve Eren bence en iyilerdi.
Franky ilk maçında kimya eksikliği hissetti.
Sara ve Torreira maalesef vasattı.

Şampi....

Bu kutucuyu ve cuestayi alanın GS ile ilişigi kesilmeli..
Resi sadece bunlar değil..
Galatasaray çok büyük.Yemin ederim o kadar büyük ki içeriden dışarıdan nelerle savaşıyor genede ayakta duruyor.
Galatasaray benim potansiyelim çok yüksek diye bağırıyorr.Ama başımızdakiler ısrarla aşağıya çekiyor.Bu kadar iş bilmezlik yok.Yemin ederim yok.

Ulan biz atak oynuyoruz.Biz genelde kapalı savunmalara karşı oynuyoruz.Bizim yapacağınız tramsferler ona göre olmalı.Lanet olsun söyleye söyleye dilimizde tüy bitti..
Ne oldu aldın bir stoperde ne değişdi.
14 milyon lan 14 milyon…alamadılar ileriye iki tane kaliteli adam.

En sevmediğim derbiler; İki takım taraftarı da hocasına saydırıyor. Durum buysa sahada zevksiz, bitsin de kazasız belasız gidelim denilecek rezil bir maç var demektir.
Maçı özetler misin? Farklı yorumlar okuyorum. Fb iyi biz kötü mü oynadık yoksa bir ara Çakır'ın yönettiği derbiler vardı sürekli düdük çalardı. Düdükten doğru dürüst tempo yükselmez orta alan mücadelesi gibi geçerdi tüm maç böyle bir maç mıydı? Bir de biz madem oyunu kitleyebiliyorduk daha çok kızdım Okan hocaya bu defansif, risk almayan oyunu Kiev'de neden oynamadık diye sormak isterdim.
Biz pek bir şey oynamadan bir şekilde oyunu tutup atabilirsek atarız modunda risk almadan çıkmışız maça. Rakip istese de zaten bir halt üretebildiği yok. Bizim hatalarımızdan yararlanmak üzerine bir anlayışı vardı. Klasik Mou takımı. Hakem ayrı bir şeydi, ne desek az. FB biraz risk almaya kalksa, hücum denese zorla gol attırırdı onlara, öyle bir hakem vardı sahada.

1740425408248.webp
1740425437235.webp

Geri
Üst Alt