⚽ SL 24/25 H:25 | Galatasaray 0-0 Fenerbahçe | MS | 24 Şubat

1740425784812.webp

Vallaha beyler iki puan kaybeden biziz. Maç hakem ile birlikle kitlendi. Fenerin ovulecek hiç bir tarafi yok. Tek avantajlı tarafı ise, hafta boyu algılar ile 3 puan alacaklarina inanıp, elleri bomboş gönderdik
Şimdi fenerin alt yapı takımları ile olan maclarimizda kesinlikle 3 er puanı almalıyız. Bu fener bu şekilde oynayama devam ederse, TS yede puan birakir, bjk yede

Mac sonu tribune alkisa gittiler, ona dedim.

Bu mac Maximen olsa muhtemelen kaybederdik, fark yaratirdi.
o normal birşey bizde olsa giderdik deplasmana taraftar gelmiş ama sevinen oyuncu gormedım ama taraftarları barut fıçısı gibi mouya kızıyorlar
maximle tartıştıgı gün demiştim fener cok büyük yara aldı sampiyonluk icin fenere kontra adına ciddi avantaj saglıyordu
su anda sadece orta kafa oynuyorlar baska planları yok

Trabzon da derbilere Vincic istemiş... Oh ne güzel...

3 senedir set oyunumuz 0 oldugunun net göstergesiydi bu mac. Ütetmekte zorlaniyoruz. Bunu nezaman düzeltirsek güzel oyun seyrediriz, avrupada basarili olabiliriz.

İki takımda galibiyeti hak etmedi eyvallah ama kendi evindesin net olmasa da poziyon bulursun en azından yahu, karambole bala göte 1'i girer belki.
Djiku kaçırdı, Fred yakın çaprazdan kaçırdı, Oğuz'un o saçma şutunu da sayalım, 1'i girse şunlardan nasıl dönecekti bu maç. Cidden ihtimal yoktu.
Fark 7'ye çıktı ne seviniyorum ne üzülüyorum, dümdüz arafta kaldım.

ne en nesriyi oynattık ne dzekoyu ne tadici

ortasaha da bizdeydi

ama hucumda iyi degildik

macın hakkı beraberlikti

hakemi begendım ama kartları sacmaydı

sonuc olarak biz avantajlı duruma gectik
Hakemi beğendin haaa..
Ben hiç beğenmedim.Çünkü namussuz katıksız evladı gibi maç yönetti.Ama bize müstehak.Tepeden tırnağa müstehak.

Bu maç lig sonunda değerlendirilir nasıl olduğu. Şu anda bakınca yangın yapması gereken fener hem ikili averaj gitti hem fark kapanmadı haftaya Kasımpaşa'yı yenersek fener bence çözülmeye başlar.

Geri
Üst Alt