⚽ SL 24/25 H:25 | Galatasaray 0-0 Fenerbahçe | MS | 24 Şubat

Okanin inadi diye bir şey var. Yaşlı adamı sahaya atıp yipratmaktan başka bir şey yapmıyor. Mertense de yazık. Hem taraftarın gözünde de Mertensin itibarını düşürüyor. Oyuncu yemekten başka bir şey yok
İnat falan işlemez sezonun en önemli maçı. Okan Buruk içinde tamam devam maçı yenilirse sezonu zor tamamlar. Yenerse herşey unutulur efsane olur. Avrupaya üzüldüğünü sanmıyorum haftalardır aklı burda fiziksel olarak sıkıntı çekmezsek Okan Burukdan bi süpriz oyun bekliyorum. Genelde beklenti olmadığından Okan buruk değişik işlere imza atıyor.

İstenmeyen eren mesajını alıntılayacaktim yanlış mesajı alıntılamisim. Bi daha soruyorum jelert mi oynasın sol bekte. 😂

Kafami karistirdin:

tenor.gif

Elbette eren oynayacak.

Açıkçası hali hazırda FB daha stabil futbol oynuyor maç genelinde. Onlar çok iyi olduğu için değil; bizim takım böyle titrek paslaşmalarla denk takımları geçtim, zayıf takımlara bile üstünlük kuramıyor. Lemina oynar ve beklentileri karşılarsa, Sara kendine gelirse, Frankowski' nin de katılımıyla iş tersine dönebilir. Bir de Yunus olsa keşke; bu sezon oyun üstünlüğünü alabildiğimiz maçların en dikkat çeken adamıydı, onun yokluğunda iyi maçımızı hatırlamıyorum.

Rakip kaleci ve stoperlere baskı yapmaya çalışmak dışında kollektif varyasyon geliştiremeyen bir takımda, mecburen tek tek kişiler üzerinden konuşuyoruz maalesef.

Benim izlediğim fb kötü. Hemde baya kötü. Kanatlardan bekleri çıkarıp orta açmak dışında bişey yapmıyolar. Savunmaları baya kötü durumda. Savunlarına baskı yapınca top çıkaramıyolar. Fred orda özellikle baya kötü. Biz ise yeni takviyelerle iyi duruma gelmek üzereyiz. Yeniden bi ivme yakalamak üzere takım. Bunu pres dışında bir set planımız olmamasına rağmen söylüyorum. Orta saha Sara Lemina Toreira olması durumunda pekte zorlanmadan alırız maçı. Hakem skandalı olmazsa tabi. Sakin kalmalıyız sadece. Fener muhtemelen defansif oynamaya çalışacak. Provakatörrlük yapcak. Pislik yapmaya çalışacak. Pilleri bitik durumda zaten. Erken bir gol bulursak maçın belli kısmından sonra illaki açılacaklar. Açıldıklarında arkada baya boşluk veriyolar. Bu durumda arkada cok geniş alanlar da yakalayabiliriz. İpler elimizde avantajlıyız. Herşeye rağmen oyun üstünlüğü doğru diziliş ile bizde. Okan ve hakem saçmalamadığı sürece çok zor olacağını düşünmüyorum

Penaltıları saymazsak derbilerde atılan golleri analiz edersek

24-25 1-3 Torreira'nın gol akan oyun ama yanlış hatırlamıyorsam taçla başlamıştı oyun
Mertens'in gol yerleşik savunmaya atılan gol
Sara'nın gol taç devamı akan oyun

23-24 0-1 Çağlar'ın golü korner

22-23 3-0 Zaniolo'nun golleri kontra atak. Icardi'nin gol korner

22-23 0-3 Oliveira'nın gol korner,
Kerem'in kontra atak ve Icardi'ninki akan oyun.

21-22 2-0 Zajc'ın gol akan oyun. Serdar'ın gol akan oyun

21-22 1-2 Kerem'in gol kontra. Mesut'un gol duran top kullanırken kontra yedik. Crespo'nun gol taçtan geldi diye hatırlıyom.

20-21 0-1 Mohamed'in gol akan oyun

19-20 1-3 Donk'un gol korner, Onyekuru kontra atak

18-19 1-1 Onyekuru'nun gol akan oyun, Elif'in gol akan oyun

18-19 2-2 Donk'un golü korner, Linnes'in golü korner, Jailson'un gol taç devamı.

16-17 2-0 Van persienin gol akan oyun

15-16 1-1 Diego golü akan oyun. Olcan golü korner dönüşü

15-16 1-0 kupa finali podolski gol kornerden

14-15 1-0 Kuyt'ın gol kontra atak

14-15 2-1 sneijderin gollerden biri akan oyun biri de kontra, alper'in gol akan oyun

13-14 1-0 Sneijder'in gol taç sonrası

13-14 2-0 Baroni'nin gol akan oyun

12-13 2-1 Selçuk'un gol frikik, Bekir'in kendi kale gol duran top, Hasan Ali akan oyun

12-13 2-1 Webo'nun goller akan oyun

11-12 1-2 süper final Ziegler'in gol akan oyun, Selçuk frikik, Bienvenu'nun auttan akan oyun

11-12 2-2 Sow'un gol akan oyun, Alexin gol akan oyun, Elmander'in gol akan oyun, Balta'nın gol ya korner ya taç dönüşü çünkü Balta akan oyunda orda olmaz normalde.

11-12 3-1 Eboue akan oyun, Elmander akan oyun, Melo korner, Alex akan oyun.

Sonuç olarak yanlış saymadıysam

16 akan oyun (yerleşik savunmaya atılan gol sayısı az. Top kaybı devamı goller de war)
10 korner golü
7 kontra atak
4 taç dönüşü golü
2 frikik golü
1 duran top golü

Ana olarak 23 akan oyun, 17 korner başta olmak üzere duran top golü war. Kornerin önemi çok büyük. Zaten biz kornerlerde iyiyiz. Fbde de Sikrinyar, Nesyri, Akçiçek, Çağlar, Djiku gibi etkili herifler war. 0-0 giden kontrollü oyun bekliyorum 2 taraftan da. İş kornere kalacak bence

Okan hocayı her türlü eleştiren biriyim ama bu maçta rahatım. Hayatta ciddiye aldığı tek rakip fb oluyor. Geçen sene 0-1lik maç harici aşırı ezici bir üstünlüğü var fbye. Yine tüm doğruları sahaya sürecektir eminim

Penaltıları saymazsak derbilerde atılan golleri analiz edersek

24-25 1-3 Torreira'nın gol akan oyun ama yanlış hatırlamıyorsam taçla başlamıştı oyun
Mertens'in gol yerleşik savunmaya atılan gol
Sara'nın gol taç devamı akan oyun

23-24 0-1 Çağlar'ın golü korner

22-23 3-0 Zaniolo'nun golleri kontra atak. Icardi'nin gol korner

22-23 0-3 Oliveira'nın gol korner,
Kerem'in kontra atak ve Icardi'ninki akan oyun.

21-22 2-0 Zajc'ın gol akan oyun. Serdar'ın gol akan oyun

21-22 1-2 Kerem'in gol kontra. Mesut'un gol duran top kullanırken kontra yedik. Crespo'nun gol taçtan geldi diye hatırlıyom.

20-21 0-1 Mohamed'in gol akan oyun

19-20 1-3 Donk'un gol korner, Onyekuru kontra atak

18-19 1-1 Onyekuru'nun gol akan oyun, Elif'in gol akan oyun

18-19 2-2 Donk'un golü korner, Linnes'in golü korner, Jailson'un gol taç devamı.

16-17 2-0 Van persienin gol akan oyun

15-16 1-1 Diego golü akan oyun. Olcan golü korner dönüşü

15-16 1-0 kupa finali podolski gol kornerden

14-15 1-0 Kuyt'ın gol kontra atak

14-15 2-1 sneijderin gollerden biri akan oyun biri de kontra, alper'in gol akan oyun

13-14 1-0 Sneijder'in gol taç sonrası

13-14 2-0 Baroni'nin gol akan oyun

12-13 2-1 Selçuk'un gol frikik, Bekir'in kendi kale gol duran top, Hasan Ali akan oyun

12-13 2-1 Webo'nun goller akan oyun

11-12 1-2 süper final Ziegler'in gol akan oyun, Selçuk frikik, Bienvenu'nun auttan akan oyun

11-12 2-2 Sow'un gol akan oyun, Alexin gol akan oyun, Elmander'in gol akan oyun, Balta'nın gol ya korner ya taç dönüşü çünkü Balta akan oyunda orda olmaz normalde.

11-12 3-1 Eboue akan oyun, Elmander akan oyun, Melo korner, Alex akan oyun.

Sonuç olarak yanlış saymadıysam

16 akan oyun (yerleşik savunmaya atılan gol sayısı az. Top kaybı devamı goller de war)
10 korner golü
7 kontra atak
4 taç dönüşü golü
2 frikik golü
1 duran top golü

Ana olarak 23 akan oyun, 17 korner başta olmak üzere duran top golü war. Kornerin önemi çok büyük. Zaten biz kornerlerde iyiyiz. Fbde de Sikrinyar, Nesyri, Akçiçek, Çağlar, Djiku gibi etkili herifler war. 0-0 giden kontrollü oyun bekliyorum 2 taraftan da. İş kornere kalacak bence
Kornerlerde de düstük son maclardir.

Sadece kornerden atıyoz nasıl düştük? Antep ve Rize dep, Kiev Davinson ve Ajax dep kornerden attık.
Dogru ikinci gol kornerdi. Ama dogrudan asist olarak degildi yinede. Lemina uzatti. Sanki ilk yari daha iyidik bu konuda. Mertensin kornerleri hep rakibe gidiyor son maclardir. Sara duran topu iyi kullaniyor diyoruz onun attiklarida hep kaleciye gidiyor. Biraz daha iyi olmamiz lazim kornerlerde.

Dogru ikinci gol kornerdi. Ama dogrudan asist olarak degildi yinede. Lemina uzatti. Sanki ilk yari daha iyidik bu konuda.
Korner dönüşü goller bile korner sayılır. Direkt gol olmasının bir önemi yok. Oyunu korner sayesinde oraya yığıyorsun sonuçta

Geri
Üst Alt