Faruk Özkul
Büyük Kaptan
- 7 Eylül 2009
- 22.234
- 12.978
- 2.658
Zaten bu yüzden alinmasi gerekiyordu. Ama istemeyen cok vardi.Adam mı var?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Zaten bu yüzden alinmasi gerekiyordu. Ama istemeyen cok vardi.Adam mı var?
Onumu anladin yazdigimidan? Oynamaya baslasin yahu.Jalart mi oynasın
Aldık, turşusunu kuracak halimiz yokZaten bu yüzden alinmasi gerekiyordu. Ama istemeyen cok vardi.
Eren iyi oyuncu isimizi görür. Belki jacobsda sakatliktan kurtulur sonra o tarafta basimiz agrimaz.Aldık, turşusunu kuracak halimiz yok![]()
İstenmeyen eren mesajını alıntılayacaktim yanlış mesajı alıntılamisim. Bi daha soruyorum jelert mi oynasın sol bekte.Onumu anladin yazdigimidan? Oynamaya baslasin yahu.
Jacobs keşke stoper oynayabilseEren iyi oyuncu isimizi görür. Belki jacobsda sakatliktan kurtulur sonra o tarafta basimiz agrimaz.
İnat falan işlemez sezonun en önemli maçı. Okan Buruk içinde tamam devam maçı yenilirse sezonu zor tamamlar. Yenerse herşey unutulur efsane olur. Avrupaya üzüldüğünü sanmıyorum haftalardır aklı burda fiziksel olarak sıkıntı çekmezsek Okan Burukdan bi süpriz oyun bekliyorum. Genelde beklenti olmadığından Okan buruk değişik işlere imza atıyor.Okanin inadi diye bir şey var. Yaşlı adamı sahaya atıp yipratmaktan başka bir şey yapmıyor. Mertense de yazık. Hem taraftarın gözünde de Mertensin itibarını düşürüyor. Oyuncu yemekten başka bir şey yok
İstenmeyen eren mesajını alıntılayacaktim yanlış mesajı alıntılamisim. Bi daha soruyorum jelert mi oynasın sol bekte.![]()
Kornerlerde de düstük son maclardir.Penaltıları saymazsak derbilerde atılan golleri analiz edersek
24-25 1-3 Torreira'nın gol akan oyun ama yanlış hatırlamıyorsam taçla başlamıştı oyun
Mertens'in gol yerleşik savunmaya atılan gol
Sara'nın gol taç devamı akan oyun
23-24 0-1 Çağlar'ın golü korner
22-23 3-0 Zaniolo'nun golleri kontra atak. Icardi'nin gol korner
22-23 0-3 Oliveira'nın gol korner,
Kerem'in kontra atak ve Icardi'ninki akan oyun.
21-22 2-0 Zajc'ın gol akan oyun. Serdar'ın gol akan oyun
21-22 1-2 Kerem'in gol kontra. Mesut'un gol duran top kullanırken kontra yedik. Crespo'nun gol taçtan geldi diye hatırlıyom.
20-21 0-1 Mohamed'in gol akan oyun
19-20 1-3 Donk'un gol korner, Onyekuru kontra atak
18-19 1-1 Onyekuru'nun gol akan oyun, Elif'in gol akan oyun
18-19 2-2 Donk'un golü korner, Linnes'in golü korner, Jailson'un gol taç devamı.
16-17 2-0 Van persienin gol akan oyun
15-16 1-1 Diego golü akan oyun. Olcan golü korner dönüşü
15-16 1-0 kupa finali podolski gol kornerden
14-15 1-0 Kuyt'ın gol kontra atak
14-15 2-1 sneijderin gollerden biri akan oyun biri de kontra, alper'in gol akan oyun
13-14 1-0 Sneijder'in gol taç sonrası
13-14 2-0 Baroni'nin gol akan oyun
12-13 2-1 Selçuk'un gol frikik, Bekir'in kendi kale gol duran top, Hasan Ali akan oyun
12-13 2-1 Webo'nun goller akan oyun
11-12 1-2 süper final Ziegler'in gol akan oyun, Selçuk frikik, Bienvenu'nun auttan akan oyun
11-12 2-2 Sow'un gol akan oyun, Alexin gol akan oyun, Elmander'in gol akan oyun, Balta'nın gol ya korner ya taç dönüşü çünkü Balta akan oyunda orda olmaz normalde.
11-12 3-1 Eboue akan oyun, Elmander akan oyun, Melo korner, Alex akan oyun.
Sonuç olarak yanlış saymadıysam
16 akan oyun (yerleşik savunmaya atılan gol sayısı az. Top kaybı devamı goller de war)
10 korner golü
7 kontra atak
4 taç dönüşü golü
2 frikik golü
1 duran top golü
Ana olarak 23 akan oyun, 17 korner başta olmak üzere duran top golü war. Kornerin önemi çok büyük. Zaten biz kornerlerde iyiyiz. Fbde de Sikrinyar, Nesyri, Akçiçek, Çağlar, Djiku gibi etkili herifler war. 0-0 giden kontrollü oyun bekliyorum 2 taraftan da. İş kornere kalacak bence
Sadece kornerden atıyoz nasıl düştük? Antep ve Rize dep, Kiev Davinson ve Ajax dep kornerden attık.Kornerlerde de düstük son maclardir.
Dogru ikinci gol kornerdi. Ama dogrudan asist olarak degildi yinede. Lemina uzatti. Sanki ilk yari daha iyidik bu konuda. Mertensin kornerleri hep rakibe gidiyor son maclardir. Sara duran topu iyi kullaniyor diyoruz onun attiklarida hep kaleciye gidiyor. Biraz daha iyi olmamiz lazim kornerlerde.Sadece kornerden atıyoz nasıl düştük? Antep ve Rize dep, Kiev Davinson ve Ajax dep kornerden attık.
Korner dönüşü goller bile korner sayılır. Direkt gol olmasının bir önemi yok. Oyunu korner sayesinde oraya yığıyorsun sonuçtaDogru ikinci gol kornerdi. Ama dogrudan asist olarak degildi yinede. Lemina uzatti. Sanki ilk yari daha iyidik bu konuda.