⚽ SL 24/25 H:25 | Galatasaray 0-0 Fenerbahçe | MS | 24 Şubat

O kadar şeyi yanlış yaptıkki karma denen şey varsa yeniliriz gibi.
Hatta karma + fener balı birleşirse averaj da gidebilir

hoca inadı bırakırsa kazanırız bu maçı aklın yolu bir lemina-torerria-sara çık ortasahada ezilme franki-sallai-osimhen-barış gol işini halledecek

Yandaş köpeği havlayınca taraftarın iplememesi lazım.Orays giderken herkes aynı anda hareket çekip göndersin

niye yenilelim yahu
Takım formsuz hakemin onların tarafında olacağı net belli gibi.Bu Maç'a o kadar yabancı hakem isteyip getirdikleri hakem de güvenilir olmadığı için benim tırstığım 1 Maç :D Maç'ın 20 Dk'sında bizim oyunculardan 1'ine Kırmızı Kart verse bu hakeme yine kendi Ligi'nde Maç vermeye devam ederler :D

Planı Frankowski üzerine kuracaktır.

İlk maçtaki yunus gibi.

Yenilme ihtimalimiz de fazlayken bence 1 Puan alıp kaçalım :D Takım da formsuzken güzel olur bence heis yav :D

IMG_3814.webp

Son dönem oynadığımız oyuna bakınca mevcut fenerin formu ve de Dzeko'nun pivotluğunu düşünüyorum içimi sıkıntı kaplıyor. Okan Hocanın bundan önceki fener maçlarını düşünüyorum bir rahatlama geliyor. Ancak realiteye bakınca durum sıkıntı. Hoca fenere ne kadar çalışacak, zayıf ve güçlü yönlerini /yönlerimizi ne kadar ortaya koyacak durumu skoru belirler.

Allah yardımcımız olsun. İnşallah galip geliriz. Beraberlik de hiç kötü değil. Mağlubiyet halinde 3 - 4 gün zırlar sonra buraya gelir tekrar şampiyonluk hesapları yaparız.

MAR-LX1M cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu maç camianın şeref maçıdır oynamayan mücadele etmeyen kim varsa defolsun gitsin sezon sonu şampiyonluk gelse de durum budur.

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt