⚽ SL 24/25 H:25 | Galatasaray 0-0 Fenerbahçe | MS | 24 Şubat

Yani orası biraz daha farklı oluyor işte sistemli rakip olunca bir şekilde dis gecirilmiyor da lig daha farklı biraz.Dzeko ve nesyriyi bile ceza sahası içinde 5 metre karede oynatıp sadece osimheni tuttursan yine faydası yok pek.Derbinin de gazıyla az gol yeriz diye dedim ama avrupanin dinamikleri farklı ki osimhen spurs maçında mesela ekstra 2 tane absürt gol attı yine
takım full konsantrasyon ve dengeli bir şekilde oynamazsa malesef kazanılacak gibi durmuyor maç. oynanan oyuna bağlı protestolarla bitmesin o kadar işler çığırından çıkabilecek tehlikede bence durum. osimhen bir avantaj evet ama tek basına çok yıpranıyor adam. sırf çabasından bir şeyler üretiyor diye önüne at kssun mantığıyla taktik kurulmaz. barışa da yaptık bunu bi dönem. random dikiyorlar osimhen e indirir yürürse pozisyona giriyoruz. diğer türlü atak yiyoruz. takım top tutamaz oldu ayağında. ben rakip yarısaha üzerinde baskı kurduğumuz galatasaray'ı özledim.

Sadece sen bunu gösteriyorsun sanırım? Bizim için ligin üstünde ama eksileri de olan bir topçu. Öyle messi gibi tek basina gidip gol atacak biri de değil
Yani normal zaten bizim taraftar öyle düşünüyorsa daha doğru düşünmüşüm o zaman.He sağa sola deli dana gibi kosturdugu için messi etkisi yaratamamasi normal.Serie a'da messi etkisi yapan adamın burda daha o etkiyi yapamaması da kendisiyle alakalı bir durum mu acaba.Napoli şampiyonluk zamanındaki içerideki juve maçına bakıp messi etkisini de görebilirsin rahat şekilde.Bu maç ekstra olarak hırslı olup biraz daha konsantre ve enerjik olması gerektiği için böyle bir şey söyledim, insan üstü seviyeye çıkması lazım yani

takım full konsantrasyon ve dengeli bir şekilde oynamazsa malesef kazanılacak gibi durmuyor maç. oynanan oyuna bağlı protestolarla bitmesin o kadar işler çığırından çıkabilecek tehlikede bence durum. osimhen bir avantaj evet ama tek basına çok yıpranıyor adam. sırf çabasından bir şeyler üretiyor diye önüne at kssun mantığıyla taktik kurulmaz. barışa da yaptık bunu bi dönem. random dikiyorlar osimhen e indirir yürürse pozisyona giriyoruz. diğer türlü atak yiyoruz. takım top tutamaz oldu ayağında. ben rakip yarısaha üzerinde baskı kurduğumuz galatasaray'ı özledim.
Mou korkak bir adam ben o yüzden tamamen sneijder-volkan olayındaki gibi 2014-2015 zamani bir etki üzerine konuşuyorum zaten.Mou berabere kalmak için kalan ömründen 10 sene verirdi şuan o yüzden maç bir süre sürpriz gol olmazsa 0-0a gidecektir ondan dedim.Osimhen ekstra goller atarsa alır maçı

Okan buruka mesela ben de çok laf söylüyorum hatta fırsat buldukça kendisine sallarım ama mounun rezilliğini ve loserligini da hafife almamak lazım

Arkanda 50 bin kişi varken geri çekilip savunma mı yapacağız. Eze eze basmadık yer bırakmadan yeneceğiz başka yolu yok. Fb ve mourinho balonunu ikinci kez patlatacağız.
Yanlis taktik bastikca arkada delik veriyorsun basiyorsan girdigini atacaksin
Ama biz atabilirmiyiz emin degilim

Yani normal zaten bizim taraftar öyle düşünüyorsa daha doğru düşünmüşüm o zaman.He sağa sola deli dana gibi kosturdugu için messi etkisi yaratamamasi normal.Serie a'da messi etkisi yapan adamın burda daha o etkiyi yapamaması da kendisiyle alakalı bir durum mu acaba.Napoli şampiyonluk zamanındaki içerideki juve maçına bakıp messi etkisini de görebilirsin rahat şekilde.Bu maç ekstra olarak hırslı olup biraz daha konsantre ve enerjik olması gerektiği için böyle bir şey söyledim, insan üstü seviyeye çıkması lazım yani
Renktas yanlış anlama ama sen bu Osimheni fazla abartmissin. Napoliyi tek başına şampiyon falan yaptı sanıyorsun cümlelerinden o anlam çıkıyor ama feci yanılıyorsun kusura bakma.

Geçen seneki maçla aynı açmışlar üst ve kgv'ı farklı 0-1, 1-1 gibi bir şey çıkıyor öyle de. Fb'ye normalden fazla yüklenme var patlarsa bundan patlar.

Renktas yanlış anlama ama sen bu Osimheni fazla abartmissin. Napoliyi tek başına şampiyon falan yaptı sanıyorsun cümlelerinden o anlam çıkıyor ama feci yanılıyorsun kusura bakma.
Tek başına bir takımı şampiyon yapan anca maradona napoli vardır belki bir de 86 dünya kupasını kendi başına almıştır onun dışında yok da tek başına maç almak zor bir şey değil.Osimhen o sene napolinin şampiyonluğunda en tepedeki adamdır da tek başına maç aldı bir sürü ama tabii tek başına şampiyon yapan kişi de değildi.Biz de olursak bu sene yine tek başına yapmış olmaz da bu maçı alırsa tek başına alabilir ben de ondan bahsediyorum zaten

Tek başına bir takımı şampiyon yapan anca maradona napoli vardır belki bir de 86 dünya kupasını kendi başına almıştır onun dışında yok da tek başına maç almak zor bir şey değil.Osimhen o sene napolinin şampiyonluğunda en tepedeki adamdır da tek başına maç aldı bir sürü ama tabii tek başına şampiyon yapan kişi de değildi.Biz de olursak bu sene yine tek başına yapmış olmaz da bu maçı alırsa tek başına alabilir ben de ondan bahsediyorum zaten
Tamam da işte tek başına alabilmesi için teknik kaleye topu götüren bir adam olması lazim. Messi maradona gibi. Hiç kimsenin beklemediği anda topu kaleye vs götürmesi lazım. Burada denilen de o aslında. Topu doğru şekilde osimhen ile buluşturduğunda o da bitiriciligi konusturursa olur o iş. Ama o zamanda tek başına almamış bir çok doğru etken etki olmuş oluyor.

Sadece sen bunu gösteriyorsun sanırım? Bizim için ligin üstünde ama eksileri de olan bir topçu. Öyle messi gibi tek basina gidip gol atacak biri de değil
Oğlum Messi ne ya şaka mısın? Dünyada tek o zaten😅😅 Osimhen Drogba gibi daha çok onun kadar üstün değil ama fizik kalitesi ve pres gücü yüksek..

Tamam da işte tek başına alabilmesi için teknik kaleye topu götüren bir adam olması lazim. Messi maradona gibi. Hiç kimsenin beklemediği anda topu kaleye vs götürmesi lazım. Burada denilen de o aslında. Topu doğru şekilde osimhen ile buluşturduğunda o da bitiriciligi konusturursa olur o iş. Ama o zamanda tek başına almamış bir çok doğru etken etki olmuş oluyor.
Osimhen zaten 3.bolgede o teknik kapasiteye sahip bir adam ki bizde de bir sürü pozisyonu var aynı şekilde, toplu oyunu gayet iyi olan biri yani öyle estetik çalım atmasa da hızıyla zaten baya baya adam geçiyor daha ne olsun zaten top rakip ceza sahası etrafına geçtiğinde muazzam tehlikeli adam , öyle maradona ve messinin topu alıp herkesi geçeceği futbol kalmadıki zaten ortada.Havaya attığın topu havadan alıp çalım atıp köşeye zımba gibi sut atma kapasitesine sahip adam bir zahmet tek başına alma kapasitesi olsun zaten

Bu kostic de aynı Perisic gibi hatta artırıyorum Ömer bayram da benzerdi. Olmayacak açılardan orta yapıyorlardı. Rodri de orta saha şubesi. Adamlarda müfettiş gadget ayağı var.

Umarım lemina oynar,dua etsin okan hoca bu taraftar baskı ile leminayi aldırdı en çok lazım olan adam lemina..franky ve lemina haricinde ki tüm transferlerin kötü olduğunu düşünüyorum ayrıca..

Geri
Üst Alt