- 26 Kasım 2012
- 185.614
- 258.326
- 5.998
Osurayi oynamaz bence hem sakatlanıp çıktı hem de oguzaydını ligde kesmiyor.
doğru dedin
bi de müldür var o da oynayabilir bi yerde
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Osurayi oynamaz bence hem sakatlanıp çıktı hem de oguzaydını ligde kesmiyor.
doğru dedin
bi de müldür var o da oynayabilir bi yerde
Barışın taç çizgisindeki grekoromen müsabakalarında üstünlük kurabilmesi için bence en uygun isim oguzaydın
1/0 olan 2 Maç var benzer Oran'da.Bizim Fb'yle olan 2-2lik Maçla Beşiktaş'ın Fb'yle olan 3-3 Skorlu Maç.Aslında biz daha favoriydik ama Oynanma anlamında Ms 2'ye çok fazla 1 yüklenme var kanks yavGalatasaray - Fenerbahçe derbisinin iddaa oranları belli oldu.
Galatasaray: 2.14
Beraberlik: 3.51
Fenerbahçe: 2.64
@Murat Durmaz nedir durum üstad
Fb'nin bu Maç'ı kazanamazsa da yenilmek istemeyeceklerdir diye düşünüyom ve 6 Puan Fark'ın az olmasından dolayı bizim takımın oyuncularına zarar vermek isteyebilirler.Mhy'yi Osimhen'e Kırmızı Kart aldırmak için Amrabat'ı da Abdülkerim'e Kırmızı Kart aldırmak için tahrik edebilirler.Fred'te ortalığı karıştırıp kaçmasıyla meşhurTakım Maç içinde sakin olmalı ve bu tarz olaylarda çok fazla tepki vermemeli..
Dün tv başinda hocaya sövmussun öyle duyum geldi![]()
Ben sözümü tutarım kanksNormalde elememiz gereken 1 takım ama Fb Maç'ında yapılanlar ortadayken ben bu Maç'ta Skor ne olursa olsun Fb Maç'ına kadar Okan'ı eleştirmeyecem.Fb Maç'ını kazanmak zor ama en azından yenilmemek gerekir..
Fb'nin bu Maç'ı kazanamazsa da yenilmek istemeyeceklerdir diye düşünüyom ve 6 Puan Fark'ın az olmasından dolayı bizim takımın oyuncularına zarar vermek isteyebilirler.Mhy'yi Osimhen'e Kırmızı Kart aldırmak için Amrabat'ı da Abdülkerim'e Kırmızı Kart aldırmak için tahrik edebilirler.Fred'te ortalığı karıştırıp kaçmasıyla meşhurTakım Maç içinde sakin olmalı ve bu tarz olaylarda çok fazla tepki vermemeli..
Ortamı öyle 1 yere getirdiler ki ben 6 Puan Fark kapanır diyom reis.Beşiktaş ve Ts deplasman Maçlar'ı var.Sağlam adımlarla şampiyonluğa gitmeliyiz bence..Onlar hayal aleminde, 11 maç kala 6,5 puan farkı kapatmaları çok zor. 1 kere bile takılsalar en iyi ihtimalde bizim 11 maçta 4 kere takılmamız lazım üstelik mağlubiyetli şekilde.
Ligde son 61 maçın 53'ünü kazanan ve yalnızca 2 kere kaybeden takım 11 maçta 3-4 kere nasıl yenilsin? Onların kazanmaktan başka çaresi yok.
Trabzon,Beşiktaş,Samsun,Eyüp, Başakşehir hepsi ile onlarda oynayacak üstelik 2 tane daha avrupa maçları eklendi fikstürlerine.
Ortamı öyle 1 yere getirdiler ki ben 6 Puan Fark kapanır diyom reis.Beşiktaş ve Ts deplasman Maçlar'ı var.Sağlam adımlarla şampiyonluğa gitmeliyiz bence..