⚽ SL 24/25 H:25 | Galatasaray 0-0 Fenerbahçe | MS | 24 Şubat

Bu cok zor bir mac. Az yavas oynasak iyi olur. Heriflerin tek artisi bizden iyi top cevirmeleri. Veteran takimi gibiler ama nerede duracagini bilen adamlar. Dun aksam yapilmamasi gereken ne kadar sey var yaptik. Takimin Iki dakika sevkle oynadigi bir ara var o kadar. O da ileride okuz gibi bastigimiz bir sekans. Yani topu rakibe vermek bu macta isimize gelecektir. Cunku kendimiz beceremiyoruz. Ancak onde baskiyla top kazanirsak rahatiz. Orta sahamiz ikeriye top tasiyamiyor. Sara'dan umitsizdim ilk geldiginde sonra bir kac mac iyi oynadi git gel yapti, oyun kurdu ama iyice mala bagladi. Torr zaten sadece yanindakine verebiliyor hatta az bucuk baskida cok kolay top kaybediyor. Burada Sikimanski, Fred ve Nesrin'in onde baski yaparak bizi yine uzun topa zorlayacaklarini dusunuyorum. Savunmalarindaki Yusuf maalesef alt yapimizdsn yetismis bir topcu. Farkli motivasyonla oynayacaktir. En zayif halkalari odur diyemiyorum. Yawshagi ilk onbire koyacagini zannediyorum. Dun hic gerek yokken as takimi sahaya surmus ve neredeyse 90 dk sahada tutmus bir hoca got suratliya guveniyor olabilir.

Ilk golu atanin kesinlile kazanacagi bir mac. Beraberlik bile zor bence ama 0-0'lik sıkıcı br mac kotu sonuc degil. Yalniz bir macligina da olsa iyi konsantre olmus, gerilmemis bir Galatasaray takimi sahadan galip ayrilabilir. Cesurlar bir kere, korkaklar her gun olur. Hadi bakalim.

Günay

Frankowski - Sanchez - Abdulkerim - Eren

Lemina - Torreira - Sara

Sallai - Osimhen - Barış

Okan herkesin hevesini kırdı. Helal olsun sana hoca.

Muslera ve Mertens'i ipk 11'de görürsem Galatasaray'ı bırakıyorum

Gs paraya çıktı kanka kod mod girip alabiliyordun. Genel satışa yarın çıkıyor ama uçuşlar paso iptal oluyor istanbula. Bilet bulup da gidememek var çok koyar :D
gsparayla denedim yaw

3 arkadaş aynı anda saniyesinde girdik kategoriler gözükmedi bile

büyük yalan dolan :asd:

ya var ya şimdi ne desek gg yeni farkettim. Bütün spekulasyonlar doğru belli ki. Kulüp bokun içinde resmen
ceplerini dolduruyor şerefsizler başka bir şey değil, kulübe tek kuruş faydası olmadığına eminim.

bi de kulübün ismi çıkıyor bu itoğluitler yüzünden

Son düzenleme:
Gurmeler bilir Ali Sami Yen'deki sulu derbiyi.

Bizim öfke ve nefret isi oralara kadar gidiyor su an. O aksam gibi su ve koltuk kırılacak demiyorum ama nefret seviyemiz oralara yakin bir seviyeye ulaşmasın aman diyeyim.

Öfke ile hareket ettigimizde hep zararlı biz cikiyoruz mental olarak.

Herkes aklini basini toplasın.

mactan sonra soyle 1 demec vermek ümidiyle

Ekli dosyalar

• IMG_0368.webp
    IMG_0368.webp
    101,8 KB · Görüntüleme: 23
Köpeğin tahriklerini kapılacak taraftar var ise evinde kalsın. Yabancı hiç acımaz vallahi. Dün gördük. Kavga oldu diye herif soyunma odasına gitti. Hele o zengin kısım var ya bizde onlar su falan atmasın. Anında maçı tatil ederler çakallar.

İstediğiniz kadar küfür edin ama sahaya en ufak bir şey atmak yok. Hepimiz biliyoruz ki köpek ısınmaya çıkarken önce ultraslan tarafına gidecek. Bizimkilerde uyarilsin. Bırakın istediği kadar havlasin. Hatta çıktığında havlama sesi verilsin hoparlörden.

Son olarak ben başkan olsam maçtan önce sahaya inip anons yaparım. Arkadaşlar sakin, tahrige kapılmayın diye.

Geri
Üst Alt