- 20 Ağustos 2017
- 24.001
- 16.330
- 1.838
Bu cok zor bir mac. Az yavas oynasak iyi olur. Heriflerin tek artisi bizden iyi top cevirmeleri. Veteran takimi gibiler ama nerede duracagini bilen adamlar. Dun aksam yapilmamasi gereken ne kadar sey var yaptik. Takimin Iki dakika sevkle oynadigi bir ara var o kadar. O da ileride okuz gibi bastigimiz bir sekans. Yani topu rakibe vermek bu macta isimize gelecektir. Cunku kendimiz beceremiyoruz. Ancak onde baskiyla top kazanirsak rahatiz. Orta sahamiz ikeriye top tasiyamiyor. Sara'dan umitsizdim ilk geldiginde sonra bir kac mac iyi oynadi git gel yapti, oyun kurdu ama iyice mala bagladi. Torr zaten sadece yanindakine verebiliyor hatta az bucuk baskida cok kolay top kaybediyor. Burada Sikimanski, Fred ve Nesrin'in onde baski yaparak bizi yine uzun topa zorlayacaklarini dusunuyorum. Savunmalarindaki Yusuf maalesef alt yapimizdsn yetismis bir topcu. Farkli motivasyonla oynayacaktir. En zayif halkalari odur diyemiyorum. Yawshagi ilk onbire koyacagini zannediyorum. Dun hic gerek yokken as takimi sahaya surmus ve neredeyse 90 dk sahada tutmus bir hoca got suratliya guveniyor olabilir.
Ilk golu atanin kesinlile kazanacagi bir mac. Beraberlik bile zor bence ama 0-0'lik sıkıcı br mac kotu sonuc degil. Yalniz bir macligina da olsa iyi konsantre olmus, gerilmemis bir Galatasaray takimi sahadan galip ayrilabilir. Cesurlar bir kere, korkaklar her gun olur. Hadi bakalim.
Ilk golu atanin kesinlile kazanacagi bir mac. Beraberlik bile zor bence ama 0-0'lik sıkıcı br mac kotu sonuc degil. Yalniz bir macligina da olsa iyi konsantre olmus, gerilmemis bir Galatasaray takimi sahadan galip ayrilabilir. Cesurlar bir kere, korkaklar her gun olur. Hadi bakalim.