⚽ SL 24/25 H:25 | Galatasaray 0-0 Fenerbahçe | MS | 24 Şubat

Takımın başında Okan buruk olmasa kazabilirdik ama Okan Takımın başında maalesef. Yine deli gibi hücum pres yaptırır 55. dakikadan sonra takım oyundan düşer sonra fener at koşturur sahada.

Fener maçını kazansakta kaybetsekte lig bitmiyor.
Benim üzüldüğüm tek nokta bu seneki Samsun ve Göztepe gibi takımlara ek keşke Kocaeli, Bursa ve Eskişehir benzeri kulüpler olsa varsın 60 puanla şampiyonluk belli olsun.
Lig o kadar kalitesiz ki ufak hatalar şampiyonluğu belirliyor. Zayıf takımlara karşı oynanan oyun defoları gizliyor ve Avrupa da başarısızlık kaçınılmaz oluyor. Önceden derbileri iple çekerdim. Ancak uzun zamandır futbol dışı konular can sıkıcı olmaya başladı. Wanda nın gelişi derbinin önüne geçiyor. Umarım ülkece akıl sağlığımızı koruyabiliriz.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Kazara bir Mağlubiyet durumunda seni düşünemiyorum 9 a 1 nedir ya

Mactan sonra sami:

e37RbTLYjfc1q.webp

@Sami Karakoç

Son düzenleme:
abi tamam okan buruk kötü haksız gitsin hepsini kabul ediyorum da şunlara nasıl kendinizi inandırabiliyorsunuz

atak yapamıyormuşuz peki o zaman kardeşim ligin ve avrupa liginin en çok atan takımı nasıl atak yapamıyor

okan buruk olmasa kazanırmışız peki o zaman okan buruk kadar derbi performansı yüksek ikinci bir gs teknik direktörü var mı

yav yarın gömelim yerin dibine sokalım 11ini eleştirelim kaybederse gönderelim de

kendinizi olmayan gerçekliklere hapsetmeniz kendinize zarar

Bi rahat olun yav. Sanki 6 puan biz gerideyiz, ikili avaraj. Birde kendi sahamiz. En kolay maclardan bitanesi olmali. Biz en fazla bi mac kaybetmis oluruz onlar sampiyonlugu. Stres onlardan yana olmali. Ins. alacagiz maci.

Geri
Üst Alt