⚽ SL 24/25 H:25 | Galatasaray 0-0 Fenerbahçe | MS | 24 Şubat

Torreira-Lemina-Sara orta sahası olursa sağlam bir futbolla kazanacağımız için sıkıntı yok tek endişem hocanın gidip Mertens takıntısı yüzünden sahaya koymaya çalışması olur.

Onun dışında fenerin bir bok oynadığı yok bizde kötüyüz de onlar daha kötü biz doğru kadroda parçalamamız lazım.

Sadece Osimhen'e şişirme taktiği oynayan takımı ezerler
tabi tabi ezerler
1740256680131.webp

Yunus yürüyebiliyorsa Barış yerine 11 olmalı, Sallai-Barış’la top yapamıyoruz, bir kanatta teknik oyuncu ihtiyacı var.

daha önce bir fenerbahçe-galatasaray derbisi pazartesi günü oynanmış mıydı? ben bildim bileli ya cumartesidir ya da pazar..
GPT: Fenerbahçe ile Galatasaray arasında, Fenerbahçe'nin ev sahipliğinde ve Pazartesi günü oynanan son derbi maçı 23 Aralık 2013 tarihinde gerçekleşmiştir. Bu maç, Süper Lig'in 16. haftasında oynanmış ve 2-0 Fenerbahçe'nin galibiyetiyle sonuçlanmıştır.

Bu arada, o tarihten beri bizim ev sahibi oldugumuz hicbir karsilasmanin Pazartesi oynanmadigini soyluyor ama GPT bu guven olmaz. Fil hazfizali arkadaslari bekliyoruz.

Ne kadar eleştirsek de geçen seneki son maç hariç şikecilerle oynadığımız bütün derbilerde Okan hoca cebinden bir tavşan çıkardı gene ilginç şeyler görebiliriz maç içerisinde. Ben özellikle frankowski üzerinden oyun planı çizeceğini düşünüyorum onu maç içerisinde sağ iç gibi görürsek şaşırmam.Keşke yunus sağlam olsaydı şikecilerin tek hamleli savunma hattına çok ciddi problem çıkarabilirdi.

Ne Yunus ne barış. İlla 4'lü defans olacak salın Yusuf-Berat oynasın kanatlarda.

Geri
Üst Alt