⚽ SL 24/25 H:25 | Galatasaray 0-0 Fenerbahçe | MS | 24 Şubat

Adamın bütün postları olumsuz ve yenilmemiz üzerine. Totem mi yapıyosun başka bişey mi yaşıyosun anlamadım
Fenerbahçe mağlubiyetini kim ister. Ancak bu kadar olumsuzluklar ortada iken rakip istediği gibi at koşturuyorken bizim yönetim suspus iken, son maçta tarihi utançtan bizi kalecimiz kurtarmış iken hamle oyuncumuz neredeyse yok iken zaten kazanırsak yapıyı yalıyı herşeyi götlerine sokmuş oluruz. Alırsa maçı taraftar alır

Fenerbahçe mağlubiyetini kim ister. Ancak bu kadar olumsuzluklar ortada iken rakip istediği gibi at koşturuyorken bizim yönetim suspus iken, son maçta tarihi utançtan bizi kalecimiz kurtarmış iken hamle oyuncumuz neredeyse yok iken zaten kazanırsak yapıyı yalıyı herşeyi götlerine sokmuş oluruz. Alırsa maçı taraftar alır
Biz derbilerden önce hep sessiziz bu bir Galatasaray taktiği sahaya odaklanmak. Bu arada fenerde çok kötü oynuyor hatta bizden daha kötü. Ve inan yada inanma bizde toparlanma başladı.

ilk golü biz erkenden yersek maç yarıda kalabilir,taraftar itidalli olmayı golden sonra bırakabilir

Kazanırsak Fblilere vereceğimiz korku:

Screenshot_20250222_192240_Gallery.webp

Yenilirsek

screenshot_20241018_211925_samsung-internet-jpg.265755

Kazanacamiz bir senaryo göremiyorum

Dibe vurduk, takim kötü ve psikolojisi yerlerde

Üstüne bide okanball düsünürsek bittik

Fbliler 4'lü çıkacağımız düşüncesiyle ağlıyor. Bunca zaman 3'lü oynamışız bunlara denk gelmiş. Okan hocam bir çılgınlık yapmazsın umarım.

Ekran görüntüsü 2025-02-23 011218.webp

Totemimi de yaptım hadi bakalım

Ekli dosyalar

• Ekran görüntüsü 2025-02-23 011218.webp
    Ekran görüntüsü 2025-02-23 011218.webp
    10,2 KB · Görüntüleme: 13
Geri
Üst Alt