⚽ SL 24/25 H:25 | Galatasaray 0-0 Fenerbahçe | MS | 24 Şubat

Az maçından kaynaklı 2-3 günlük Cuesta cezası iyi geldi.

Bu kadar gerginlikten sonra beraberlik isteyen yönetim teknik ekip ve oyuncu grubu bizden uzak olsun bu yenilsekte yine bizim elimizde herşey bunu unutmadan rakibi o sahaya döve söve gömerek yenmek istiyoruz sonra gidin boş boş bir takımı sallamadığınız için yenilin ama bu maçı alın bize

İlk 4 isim kesin 11'de. Peki hem Ceko hem Nesyri başlarsa?

tamam işte onu diyom. Amrabatı orta sahaya çekip tek dzeko ile başlar gerisini orta saha adamları ile doldurursa iyi yerleşirler orta sahaya baskı falan kuramayız. 2 santrafor arkası szy başlarsa belki biraz daha iyi olur bizim için. Hem 2 santrafor koyup hem de arkası tadic yaparsa bal kaymak olur ama zannetmiyorum

Allah korusun mağlup olursak ifbden kazandığınız parayı da klübümüze bağışta bulunursunuz heralde sn Twin? Şayet bu totemse dediğiniz gibi

gerekli info:

HESAP BİLGİSİ: ZİRAAT BANKASI

IBAN:TR 77 0001 0022 4702 0935 1450 15

GALATASARAY SPOR KULÜBÜ DERNEĞİ

Şikecilerden gelen parayı yiyecek halimiz yok. Sonraki maçlarda totem amaçlı basmaya devam ederim gittiği yere kadar

tamam işte onu diyom. Amrabatı orta sahaya çekip tek dzeko ile başlar gerisini orta saha adamları ile doldurursa iyi yerleşirler orta sahaya baskı falan kuramayız. 2 santrafor arkası szy başlarsa belki biraz daha iyi olur bizim için. Hem 2 santrafor koyup hem de arkası tadic yaparsa bal kaymak olur ama zannetmiyorum
Aynı fikirdeyim ve tek forvet çıkacaklarını düşünüyorum. Orta sahaya mhyyi ekleyecek tahrik için veya Amrabat'ı ortaya çekip stoperi Çağlar Djiku Sikrinyar yapacak.

Biz de Lemina-Sara-Torreira yaparsak karşılık veririz. Mertens olursa geçmiş olsun. Bizde kanatlar Barış Sallai olacağı için geçen sezonki ezik görüntü oluşmaz diye düşünüyorum Mertens olmazsa.

----------------------İrfan Can------------------------

-------Skrinar------Amrabat------Djiku/Çağlar-------

Oğuz--------Szmanski--------Fred-------------Kostic

-----------------------Tadic---------------------------

------------------Nesyri-----Dzeko-------------------

Şikeciler %99 böyle çıkacak pek süpriz olacağını zannetmiyorum

Herkes bi Lemina sevdasında (ben de dahil) ama kimse de bu adam son yarım saati çıkartır mı hesap etmiyor. Sonradan mertens girecekse, öncesinde 1 saat önde basan Sara mı 8e geçecek hesap edemiyoruz.

Çünkü senin rakibin hamle oyuncuları olarak orta saha özelinde daha kuvvetli.

Ben maçın son yarım saatine özellikle takılıyorum çünkü maçtan kopuyoruz.
İstatistikler diyor ki;
-Yediğimiz gollerin neredeyse 3te 1ini son 10 dk yemişiz.
-Fener de attığı gollerin 5te birini son 10dk da atmış.

Valla aklımı okudun. Ben de son yarım saati düşünüyorum. Fiziksel olarak biz özellikle son 20 dakika düşüyoruz. Lemina 60 70 ten sonra düşerse mertens ile top tutmak zor olacak. Şayet o dakikalara skoru alırsak belki tempo düşürüp 90 dk çıkarır lemina. Ben bi de yunusu merak ediyorum maç eksiği var dönüş nasıl alacak kaç dakika oynayacak

Valla aklımı okudun. Ben de son yarım saati düşünüyorum. Fiziksel olarak biz özellikle son 20 dakika düşüyoruz. Lemina 60 70 ten sonra düşerse mertens ile top tutmak zor olacak. Şayet o dakikalara skoru alırsak belki tempo düşürüp 90 dk çıkarır lemina. Ben bi de yunusu merak ediyorum maç eksiği var dönüş nasıl alacak kaç dakika oynayacak

Mertens hiçbir şartta oyuna girmemeli. Yunus, Ahmed, Yusuf girsin ama Mertens girmesin her şeyi batırıyor ayakları gitmiyor artık bitik halde.

Tadic Nesry Dzeko cikarsa
Lemina oynatip uclu orta saha baris sallai ile orta sahayi ele geciririz donen her topuda toplariz gecis bile bulamazlar nesry ve dzekoya toplari dikerler

Herkes bi Lemina sevdasında (ben de dahil) ama kimse de bu adam son yarım saati çıkartır mı hesap etmiyor. Sonradan mertens girecekse, öncesinde 1 saat önde basan Sara mı 8e geçecek hesap edemiyoruz.

Çünkü senin rakibin hamle oyuncuları olarak orta saha özelinde daha kuvvetli.

Ben maçın son yarım saatine özellikle takılıyorum çünkü maçtan kopuyoruz.
İstatistikler diyor ki;
-Yediğimiz gollerin neredeyse 3te 1ini son 10 dk yemişiz.
-Fener de attığı gollerin 5te birini son 10dk da atmış.

Bu son yarım saat olayını ben de düşünüyorum ama içime %100 sinmese de şu sonuca vardım. Son yarım saate skor olarak geride girersek zaten Mertens'in girmesinde çok büyük bir sorun yok. Tabi orta sahayı tamamen de boşaltmayacak bir formülle, yani o arada intihar eder gibi yaptığı çift santrafor + Mertens benzeri bir formülle değil. Yok eğer skor bizdeyse de artık yorulan kimse onun yerine Berkan-Kaan falan girecek ve 30dk bir şekilde idare edecek.

Burada en büyük sorun son yarım saate hala berabere, özellikle 0-0 ve sıkışık bir oyunla girilirse olur, hoca da kararsız kalabilir Mertens'i mi sokayım, Berkan'ı mı sokayım falan diye o zaman. Çünkü hangisini yaparsa yapsın, o noktadan sonra maç Fener'e dönerse o değişikliğe bağlanacak. Kolay da bir tercih değil gerçekten.

Burada inşallah Yunus tamamen iyileşmiş ve diri halde olursa (ve 11'de başlamazsa) belki bir kanada da onu atıp merkezleştirerek orta sahayı kalabalık tutmaya devam edebiliriz bir ihtimal. Tabi kanatları da çok boşlayamayız, Fener kanat ortalarını çok kullanıyor. Antremanlara çıktı mı hiç Yunus takip de edemedim gerçi.

Geri
Üst Alt