⚽ SL 24/25 H:25 | Galatasaray 0-0 Fenerbahçe | MS | 24 Şubat

Yav abi fener çokmu top oynuyor ne bu karamsarlık 6 puan geride olan biziz sanki yemişim feneri ya kötü futbolumuz bile fenerden iyi fener temposuz bir takım temposuz takımlara karşı gayet baskın dominant oynuyoruz

Birşey diyeceğim aslında okan hocanın uzun top takıntısı bu maçta işe yarayabilir mevcut fener defansında osimheni hız ve çeviklik bakımından yakalayacak tek bir adam yok

Bu takımın kanatları yunus ve salai olmalı,bu kadar çok top ezen takım oyununu bozan bay asla şu anda ilk 11 olamaz..keşke yunus formda ve iyileşmiş olsa fener maçında yunus oynasa bay yerine..

Ne yani Osimhen fbye gol atamadan mı gidecek

kağıt üzerinde çoğunlukla sonuca direkt etki etmeyen, sana göresi - bana göresi olan pozisyon türüdür. çaktırmadan, ince ince doğramanın başta gelen araçlarındandır. yeri geldi mi istemediği takımlara top oynatmamak için kullanılır, örneğin önde baskı yapan takımın her dokunuşuna faul çalınarak hem hızı kesilir hem de oyun oynamasına izin verilmez. veya bir takımın lehine rakip yarı alanda olur olmaz yerlerde faul uydurularak santim santim oyunu diğer takımın sahasına yıkması sağlanır.
yarınki derbi canlandı gözümde niyeyse.
(bkz: 24 şubat 2025 galatasaray fenerbahçe maçı)
(bkz: slavko vincic)
23 Şubat 2025 11:34 · romankosecki

Müthiş, her zaman demek istediğimi yazmış. Biz de gittik en şaibeli yönetmeye aday hakeme izin verdik. Zaten Erman da alttan alttan sinyali verdi.
Herkes kızgın ama Alkmaar maçında küçük çaplı olsa da yaşandı

takımda gruplaşma çok yardımlaşma az olduğundan ne kadar asker disiplinli çalışkan topçu var ise oymatmak lazım.

Oyun tarzımız hücum oyuncularımız fb ye aşırı ters gelen topçular. yunus da oynasaydı voltranın eksik parçası tamamlanacaktı.

Seyircinin enerjisi düşük olduğundan topu bizde tutacak topçuları tercih etmemiz lazım

Gün ay
Franki Davinson Apokerim Elmacı
Torreiara Sara Lemina
Sallai Osimhen Boxer

İlk 11'i ile çıkmamız lazım

son 20 yıldır derbilerde benim görüdğüm orta sahası fiziksel oalrak sağlam olan ve çarpışmaktan çekinmeyen takımlar kolay kolay kaybetmiyor

kazanamasa da yaratıcılıkta eksik kalsa da bu tür takımlar hep sahada ayakta kalıyor derbilerde

bizim de buna göre hazırlık yapmamız lazım

yukarıda da söylenmiş karşımızda fred symanski ve tadic ortasahası olacaksa ve biz sara torreira lemina ile çıkacaksak sanki oyunu biz kapatırız diye düşünüyorum

burada hem üstünlüğümüz olan hem de dezavantajımız olan mesele kanatlar

sallai ve barış kanatları rakip kanatlara fiziksel üstünlük kurabilirler ama yukarıda zikrettiğimiz orta saha ile bu ikili birleştiğinde çok da yaratıcı olmayan bir beşli de ortaya çıkabilir

yunus oynayabilir mi oynarsa fiziksle olarka kaldıraiblir mi bilmiyorum ama kenarda da olsa önemli bir opsiyon olacak

1740301495642.webp

1740301403343.webp

1740301434495.webp

1740301610808.webp

Geri
Üst Alt