⚽ SL 24/25 H:25 | Galatasaray 0-0 Fenerbahçe | MS | 24 Şubat

Dzeko 38
Tadic 36
Kostic 32
Fred 31
Skriniar 30

Lemina ile farklı bir dinamizm ortaya koyarız. 0-0 beraberliğe oynayıp belki bir veya iki pozisyon arar rakip. Üstümüze gelemezler.

Şu kadroda dinamizmi olan üç adam var sadece fred şimanski Oğuz bunları kapadığımız anda kendi yarı sahasını bile çıkamazlar birazda nesiri o zsten Davinson nefes aldırmaz

Dzeko 38
Tadic 36
Kostic 32
Fred 31
Skriniar 30

Lemina ile farklı bir dinamizm ortaya koyarız. 0-0 beraberliğe oynayıp belki bir veya iki pozisyon arar rakip. Üstümüze gelemezler.

bu kadro çıkarsa amrabat ile beraber diğer ikisinden biri osimhene kitleneceği için BAY / Sallai / Sara ile skor bulabiliriz Osimhen yerine.

Skriniar, Amrabat ve Yusuf üçlüsü ile çıkarsa işimiz daha da kolay olur.
Skriniar ağır bir adam ki onu Osimhen ile eşleştirirse çok boş alan bulabiliriz.
Amrabat orjinal bir stoper değil onunla eşleştirmesi muhtemel.
Kalkıp Yusuf ile falan eşleştirme yaparsa Osimhen dağıtır onu.
Burada önemli olan özellikle Abdülkerimin yapmaması gereken gereksiz özgüven patlamaları ve kanatlardan gelen Kostic ve Oğuz / Tadiç i ataklarına karşı tedbirli olmak.

İcardiyi kadroda olmasa bile yedeklerde görmek istiyorum.

maç 2-0 falan öndeyken 88 de sahaya atardım.

bu işin artık şakası yok madem wanda geldi o zaman kobrayı salmalıyız

Fenerin defansı çok hantal bu arada ilerleyen dakikalar da barışı ileri atıp uzun topta deneyebiliriz akar gider aralara

Barış alıp içeri doğru katedecekken bir anda durup çalım atmaya çalışıyor ya da geriye dönüyor. Bunu dikkatli izlerseniz göreceksiniz. Geçmişsin hızınla adamı yanında eskortluk yapıyor, devam et işte topu tutup pas atıyor.

en büyük eksiği rakipten uzaklaşmayı bilmiyor. Tutup adamı da yanında götürüyor.

Barış alıp içeri doğru katedecekken bir anda durup çalım atmaya çalışıyor ya da geriye dönüyor. Bunu dikkatli izlerseniz göreceksiniz. Geçmişsin hızınla adamı yanında eskortluk yapıyor, devam et işte topu tutup pas atıyor.

en büyük eksiği rakipten uzaklaşmayı bilmiyor. Tutup adamı da yanında götürüyor.
Ben şunu bekliyorum barıştan çizgiye inip içeri girdiğinde dal abi ne olursa olsun dal içeriye penaltı alabilecek bir adam barış çok rahat

Dzeko yerine talişca olur muhtemelen
imkanı yok - Dzeko golücen çok tadic gibi nesry'i gole aklaştıran eleman.

mümkün değil dezko- tadic - nesry den herhangi birinin yedek olması bence.

Talisca 10 adım koşamıyor bile hazır top bekleyen bir halde. keşke talisca oynasa.

Geri
Üst Alt