- 27 Ocak 2010
- 139.509
- 105.858
- 5.648
Benim Oran Sistem'i sıkıntılı kanks yav2/2 şeklinde gözüküyo
![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
![]()
Dzeko 38
Tadic 36
Kostic 32
Fred 31
Skriniar 30
Lemina ile farklı bir dinamizm ortaya koyarız. 0-0 beraberliğe oynayıp belki bir veya iki pozisyon arar rakip. Üstümüze gelemezler.
Dzeko 38
Tadic 36
Kostic 32
Fred 31
Skriniar 30
Lemina ile farklı bir dinamizm ortaya koyarız. 0-0 beraberliğe oynayıp belki bir veya iki pozisyon arar rakip. Üstümüze gelemezler.
Egemen kufur yemeden kadroyu makatindan attigini soyle cabuk
Dzeko yerine talişca olur muhtemelenbu kadro çıkarsa amrabat ile beraber diğer ikisinden biri osimhene kitleneceği için BAY / Sallai / Sara ile skor bulabiliriz Osimhen yerine.
Belki Okan hoca feyk atmıştır Martens ve cuestalı üçlü çıkıcaz diyebiyogala idmanlara sızan bir herif diye duydum
Ligde kadrodan çıkarıldı diye biliyorum icardiİcardiyi kadroda olmasa bile yedeklerde görmek istiyorum.
maç 2-0 falan öndeyken 88 de sahaya atardım.
bu işin artık şakası yok madem wanda geldi o zaman kobrayı salmalıyız
yok çıkmadı herşey tas tamam duruyor.Ligde kadrodan çıkarıldı diye biliyorum icardi
Dzeko eli alçıda 90 dk sahada kaldı Belçika'da. Yine oynar.Dzeko yerine talişca olur muhtemelen
Fenerin defansı çok hantal bu arada ilerleyen dakikalar da barışı ileri atıp uzun topta deneyebiliriz akar gider aralara
Baktım az önce bende merak edip çıkarılmamış çıkarılacak mevzusu vardı kafamda öyle kalmış koyulabilir aslında görüntü olarak yav ama bizimkilerin aklına gelmezyok çıkmadı herşey tas tamam duruyor.
bundan iyisi mümkün degil bence
Ben şunu bekliyorum barıştan çizgiye inip içeri girdiğinde dal abi ne olursa olsun dal içeriye penaltı alabilecek bir adam barış çok rahatBarış alıp içeri doğru katedecekken bir anda durup çalım atmaya çalışıyor ya da geriye dönüyor. Bunu dikkatli izlerseniz göreceksiniz. Geçmişsin hızınla adamı yanında eskortluk yapıyor, devam et işte topu tutup pas atıyor.
en büyük eksiği rakipten uzaklaşmayı bilmiyor. Tutup adamı da yanında götürüyor.
imkanı yok - Dzeko golücen çok tadic gibi nesry'i gole aklaştıran eleman.Dzeko yerine talişca olur muhtemelen
![]()