Sedat Yıldız
Büyük Kaptan
- 30 Aralık 2021
- 23.110
- 21.043
- 1.848
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
6 puan önde olan biziz galibiyete daha çok ihtiyacı olan onlar o yüzden sakin kalmalı hurra hücuma çıkıp arkayı boşaltmamalıyız en büyük çekincem hava topları yandan ortalar biz ne kadar zayıfsak onlar da etkili Abdülkadir ömür bile kafa vurdu bi yandan ortada buna dikkat edersek kazanma şansımız bayağı yüksek
Sara Lemina Lucas olursa Morata mecburen yedek kalıyor. Bunu kabul ettirebilecek miyiz bakalım. Yahut çok farklı bir formasyon ile çıkacağız.Rize maçına bakıp kadro diziyoruzda Yunus - BAY - Sallai ve Morata hazır desek denklem zorlaşıyor baya .
onu seç bunu seç tam oturtamıyorum
Hadi Morata yeni sezon planlamasında dahil edilebilecek bir şey (Osimhen'i alacağımızı sanmıyorum - Arsenal falan dalacak o işe)Sara Lemina Lucas olursa Morata mecburen yedek kalıyor. Bunu kabul ettirebilecek miyiz bakalım. Yahut çok farklı bir formasyon ile çıkacağız.
Osi Morata
Yunus/Barış/Sallai
Sara Lemina Lucas
Eren Abdülkerim Davinson Frankie
Nando
Böyle de kanat oyuncuları dışarıda kaldı. Zor iş sahilden.
Ya da son kez bu şekilde bir üçlü deneyeceğiz.Hadi Morata yeni sezon planlamasında dahil edilebilecek bir şey (Osimhen'i alacağımızı sanmıyorum - Arsenal falan dalacak o işe)
BAY ve Yunus'ta hep oynamayabilirler rotasyonda olabilir , dinlenerek oynanabilir ligimizin kalitesi sayesinde ama net oyun oturtacapın 11 ile yarattığın oyuncu havuzu plansızlğın net göstergesi.
hücum açısından bence ideali bu ama Cuesta felaket - apokerim felaket bu dizilimde.Ya da son kez bu şekilde bir üçlü deneyeceğiz.
Osi Morata
Sara
Sallai Lemina Lucas Frankie
Abdülkerim Davinson Cuesta
Nando
EK : aptal saptal kademe hatasından kaleye yakın duran top faulü aparak hakemin işini kolaylaştırmak. (Yerli olacağını varsayıyorum )Beni tek endişelendiren gereksiz fauller ile rakibe duran top şansı vermek
@Oral Sevmez Teyitli bilgidir - Cuesta Kaan ve Mertens AZ ve Derbide 11'de .Ömer Güvenç telefon açıp kadromuzu Aziz Yıldırım'a vermeyecek ama köstebeklere özel sahte muhtemel 11 vermek lazım. Cuesta, Kaan ve Mertens'li 11'leri dolaşıma sokup maça bir saat kala ilk 11'i duyurmalıyız @Hayri Cund @Veli Baltacı @Can Erden