⚽ SL 24/25 H:25 | Galatasaray 0-0 Fenerbahçe | MS | 24 Şubat

Ne yapıp edin bu maçı kazanın.fenerin 8 numarası her türlü çirkefliği yapacak. Gerilen madde atan olmamalı. Maçın durması düşük tempo olması onlara yarar. Geçen seneden azıcık ders çıkarmalı takım

Lan ciddi ciddi geliyorlar

Bunların programı varmış istanbulda. Stada istesek sokmayiz. Kimse de karışamaz. Acun'un bunları davet etmesi bile acun'un ne kadar karaktersiz biri olduğunu gösterir.

Unutmayalım ki:geçen sene ali koç yanına silahlı koruma polislerini alıp stadımızı basıp sonra da stad müdürümüz darp etmişlerdir.

Bunlar yine böyle şeylere yelteneceklerdir. Geçen seneden ders almak lazım.

Bu gelemezler falan yazanlar nasıl gelemiyolar bi yazar mısınız

Geçen sene stadımızın basılacağını,sahamızda tur atılacağını,yöneticimizin tehdit edileceğini,bizimkilerin dayak yiyeceğini maç önü söyleseler aynen allahın salağı serin hikaye der güler geçerdik daha taze yaşadık kimse de bişi yapamadı

Erden ağbi bile bişi yapamadı

Olmaz etmez safsatalarını bırakın her bok olur bizde bişi yapamayız kendimizi kandırmaya gerek yok

Ayrıca bunlar isterse 5 10 tane adamıni içeriye sokup sahaya yabancı madde attırırlar. Allah yardımcımız olsun.

Konu başlığına "+18" eklenmeli ve küfür serbest olmalı.

Ne yapıp edin bu maçı kazanın.fenerin 8 numarası her türlü çirkefliği yapacak. Gerilen madde atan olmamalı. Maçın durması düşük tempo olması onlara yarar. Geçen seneden azıcık ders çıkarmalı takım
Kazanmak zorunda değiliz, bana beraberlikte yetiyor. 6 puan ben önderim ve averaj da bende, bu da 7 puan demek oluyor. O zaman neden geriyoruz kendimizi ve takımı?
6 puan önde olmanın rahatlığı ile çıkıyorsam;
1- kaybetmeyeyim yeter.
2-taraftarı kazanmaya şartlandırıp germeye gerek yok
3-onlar gergin olacak ve biz akıllı olacaz.
4- oyun oynamaya değil tahrik etmeye gelecekler, taraftarın gerginliği onların (provoke) işini kolaylaştıracak
5- kazanmak zorundaymışız algısı onları (topçularını) rahatlatıyor bu da stresten kurtulmaları gerek
Son söz; taraftar akıllı olacak, tahriklere gelip yabancı madde filan sahaya atmayacak ne olursa olsun sadece takımı destekleyecek.. kaybettik bile lider biziz ve herşey bizim elimizde.. bu kadar basit

Şu leş ortamda çok zor ama sakin kalmak, itidalli olmak ve tahriklere kapılmamak çok çok önemli.. Gerekirse tüm takım, taraftar, camia kızılcık şerbeti içip saha içine odaklanmalı.. Unutulmamalı ki galibiyete daha fazla ihtiyacı olan onlar..

Bu maçta alınacak bir galibiyetle oluşacak 9 puan fark sonrası, ne dede parasıyla ortalıkta dolanan zat, ne yancısı ne de çakma mafya bozuntusu bir daha ağızlarını açamazlar.. Taraftar görünümlü koyun sürüsü de yönetim istifa demeye başlar, paramparça olurlar..

Hani zaman zaman denir ya 'Galatasaray tarihinin en önemli maçı' diye.. İşte bu maç, o maç..

Kazanmak zorunda değiliz, bana beraberlikte yetiyor. 6 puan ben önderim ve averaj da bende, bu da 7 puan demek oluyor. O zaman neden geriyoruz kendimizi ve takımı?
1- kaybetmeyeyim yeter.
4- oyun oynamaya değil tahrik etmeye gelecekler, taraftarın gerginliği onların (provoke) işini kolaylaştıracak
5- kazanmak zorundaymışız algısı onları (topçularını) rahatlatıyor bu da stresten kurtulmaları gerek
Son söz; taraftar akıllı olacak, tahriklere gelip yabancı madde filan sahaya atmayacak ne olursa olsun sadece takımı destekleyecek.. kaybettik bile lider biziz ve herşey bizim elimizde.. bu kadar basit
Bence bunun sebebi okanin skor tutamama sorunu. Geçen seneki maça da beraberlik yeter diye çıktı dönülmez bir dakika da gol yedik. Savunmayı da iyi yapmalı atağı da

1- kaybetmeyeyim yeter.
Beraberliğe oynarsan kaybedersin gecen seneden ders almak lazım

Yenileceğimizi düşünmüyorum (hele geçen sezonki o lanet maç halen aklımızdayken), ama yenilsek bile tek farkla yenilmemiz lazım. Belki de aynı puanla bitireceğimiz ligde 1 adım önde oluruz. Sonra istedikleri kadar paf takımları ile averaj kasmaya devam etsinler.

Her olanda bir hayır vardır. Sezon sonu Türkiye'nin ilk ve tek 5 yıldızlı takımı olacağız inşallah.

1- kaybetmeyeyim yeter.
aman aman inş senle aynı kafada değillerdir Abdullah hoca. Geçen sene de ASY de berabere kalsak şampiyonuz dendi 10 kişi takımın bile korkudan üzerine gidemedik. Rezil bir mağlubiyet geldi kendi sahamızda. Aynı senaryoyu sen kaldırabilirsin de biz kaldıramayız çıkıp aslanlar gibi oynayıp yeneceğiz. Okan zaten oyunu tutma 1 puan alma işlerinden zerre anlamıyor neyine güvenip şunu öneriyorsun hayret yani!!

Geri
Üst Alt