Sıddık Saraylı
10 Numara!
- 11 Temmuz 2019
- 10.915
- 7.664
- 823
bunlarNe kadar iğrençler.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bunlarNe kadar iğrençler.
Gerçekliğini kaybetti fenerliler suni gündemleriyle.Fenerli arkadaşım sizin son şansınız tüm derin Galatasaray'ı devreye sokacaksınız diyor bunlar ne yiyor ne içiyor??![]()
Lan ciddi ciddi geliyorlar
adamlar sahamızı bastı 2 tane kerkenezi mi stada sokamayacaklar bu dursun oldukça her şeyi yaparlarstada giremezler
Kazanmak zorunda değiliz, bana beraberlikte yetiyor. 6 puan ben önderim ve averaj da bende, bu da 7 puan demek oluyor. O zaman neden geriyoruz kendimizi ve takımı?Ne yapıp edin bu maçı kazanın.fenerin 8 numarası her türlü çirkefliği yapacak. Gerilen madde atan olmamalı. Maçın durması düşük tempo olması onlara yarar. Geçen seneden azıcık ders çıkarmalı takım
Bence bunun sebebi okanin skor tutamama sorunu. Geçen seneki maça da beraberlik yeter diye çıktı dönülmez bir dakika da gol yedik. Savunmayı da iyi yapmalı atağı daKazanmak zorunda değiliz, bana beraberlikte yetiyor. 6 puan ben önderim ve averaj da bende, bu da 7 puan demek oluyor. O zaman neden geriyoruz kendimizi ve takımı?
6 puan önde olmanın rahatlığı ile çıkıyorsam;
1- kaybetmeyeyim yeter.
2-taraftarı kazanmaya şartlandırıp germeye gerek yok
3-onlar gergin olacak ve biz akıllı olacaz.
4- oyun oynamaya değil tahrik etmeye gelecekler, taraftarın gerginliği onların (provoke) işini kolaylaştıracak
5- kazanmak zorundaymışız algısı onları (topçularını) rahatlatıyor bu da stresten kurtulmaları gerek
Son söz; taraftar akıllı olacak, tahriklere gelip yabancı madde filan sahaya atmayacak ne olursa olsun sadece takımı destekleyecek.. kaybettik bile lider biziz ve herşey bizim elimizde.. bu kadar basit
Beraberliğe oynarsan kaybedersin gecen seneden ders almak lazımKazanmak zorunda değiliz, bana beraberlikte yetiyor. 6 puan ben önderim ve averaj da bende, bu da 7 puan demek oluyor. O zaman neden geriyoruz kendimizi ve takımı?
1- kaybetmeyeyim yeter.
4- oyun oynamaya değil tahrik etmeye gelecekler, taraftarın gerginliği onların (provoke) işini kolaylaştıracak
5- kazanmak zorundaymışız algısı onları (topçularını) rahatlatıyor bu da stresten kurtulmaları gerek
Son söz; taraftar akıllı olacak, tahriklere gelip yabancı madde filan sahaya atmayacak ne olursa olsun sadece takımı destekleyecek.. kaybettik bile lider biziz ve herşey bizim elimizde.. bu kadar basit
aman aman inş senle aynı kafada değillerdir Abdullah hoca. Geçen sene de ASY de berabere kalsak şampiyonuz dendi 10 kişi takımın bile korkudan üzerine gidemedik. Rezil bir mağlubiyet geldi kendi sahamızda. Aynı senaryoyu sen kaldırabilirsin de biz kaldıramayız çıkıp aslanlar gibi oynayıp yeneceğiz. Okan zaten oyunu tutma 1 puan alma işlerinden zerre anlamıyor neyine güvenip şunu öneriyorsun hayret yani!!Kazanmak zorunda değiliz, bana beraberlikte yetiyor. 6 puan ben önderim ve averaj da bende, bu da 7 puan demek oluyor. O zaman neden geriyoruz kendimizi ve takımı?
1- kaybetmeyeyim yeter.