⚽ SL 24/25 H:25 | Galatasaray 0-0 Fenerbahçe | MS | 24 Şubat

Sahada kaldığımız sürece bağırta bağırta yeneriz bunları.
Tongaya düşmeyin.
Maç bittikten sonra istediğimizi alıp o zaman kantarın ayarını kaçırcağız.

Kazandıktan sonra oluşacak kritik hataları resmi siteden 2011i yeniden mi yaşatmak istiyorsunuz, başrolde olup hangi ödülünü alacaksın diye ilkel kabadayıya da soracaksın.

Maçı hükmen kazanmaya çalışacaklar sahaya bi şeyler atması için FB’li olup Gs formalı kişileri tribüne yerleştirmeye çalışabilirler çok dikkatli olmalı yönetim.

Tezahürat dışında hiç bir şey yapılmamalı.
Macin 6. Haftaya alinmasinin sebeplerinden biri bence. Su anki pozisyonlar tahmin edilmis ve dengelerin bozulmasi icin uygulamaya gecirelecek metodlardan bir tanesi. Gecen sene Trabzon'daki mact kesinlikle yaptilar bunu.

Fenerbahce (D) 3.10
Fenerbahce 2.30
Rizespor (D) 1.75
Besiktas 1.73
Konyaspor (D) 1.70
Basaksehir (D) 1.58
Antalyaspor (D) 1.50
Gaziantep (D) 1.45
Trabzonspor 1.43

Ilk mac oranlari: FB 2.25 -> X 3.50 -> GS 3.10 (Almanya)
Bu mac oranlari: GS 2.30 -> X 3.50 -> FB 2.95 (Almanya)

Ligde bu zamana kadar bize 1.40 ve üzeri verilen oranlar.
Hepsinde koymuşuz yani

Yönetimin bu maç öncesi satın alınan biletleri tek tek kontrol etmesi lazım. Özellikle sahaya yakın olan koltukları kim almış, daha önce kaç kez stada gelmiş vs

Ve tüm tribünleri görecek şekilde gerekirse ilave kameralar koyulması gerek. Adamların tek amacı bu maçı hükmen kazanmak

Bu serefsizler tribüne de birkac adam sokar

Sahaya dalip futbolcuya saldirir, hakem de maci tatil eder

Bu haysiyetsizlerden hersey beklenir

Bir Fifa hakemi onlar açısından kıytırık duran bir Türk derbisi için kariyerini riske atacak hatalar yapar mı göreceğiz. Sertliğe izin versin, temaslı top oynatsın yeter. Ligdeki Türk hakemleri sağolsun hiç bir rakiple çarpışamıyoruz basit düdükler yüzünden.

İç saha maçında ne zaman baskı kurmaya çalışsak basit faullerle baskıyı kırıyor maçı dengeliyordu hakemler. Bu yüzden uzun süre berabere bitti Fener derbileri.

Son düzenleme:
Burada kaç kişi yazdık bunların hedefi tribünleri tahrik edip maçı yarı da bıraktırıp hükmen 3-0 alarak beleşten hem üç puana hem de ikili averaja konmak diye.

Alırlar da muhtemelen.

@Ulaş Metin renkdaş bu mesajıma ulaşarak yıllar sonra beni duygulandırdın
Süper Final sezonu aklıma geldi.

Ne ahlaksızlıklarla mücadele etmişiz.

Normal sezonu 9 puan ile lider bitirmemize rağmen kurdukları şu tezgah aklıma geldi. Yine de buradan şampiyon çıktık.

1740046708271.webp

Uanın ekseriyeti kekolardan oluşuyor onları dizginlemek zor maç tatil olursa onlar yüzüne olur

Süper Final sezonu aklıma geldi.

Ne ahlaksızlıklarla mücadele etmişiz.

Normal sezonu 9 puan ile lider bitirmemize rağmen kurdukları şu tezgah aklıma geldi. Yine de buradan şampiyon çıktık.

Ekli dosyayı görüntüle 280479
1-2 kaybettiğimiz maçı stadda izlemiştim, üzüntümü hala hatırlıyorum. 6-7 tane atmamız gereken maç ne hale geldi şanssızlıkla ama daha iyi oldu kadıköyde bunlardan kupayı aldığımız için

Yenersek playoff gelir

Geri
Üst Alt