Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Macin 6. Haftaya alinmasinin sebeplerinden biri bence. Su anki pozisyonlar tahmin edilmis ve dengelerin bozulmasi icin uygulamaya gecirelecek metodlardan bir tanesi. Gecen sene Trabzon'daki mact kesinlikle yaptilar bunu.Maçı hükmen kazanmaya çalışacaklar sahaya bi şeyler atması için FB’li olup Gs formalı kişileri tribüne yerleştirmeye çalışabilirler çok dikkatli olmalı yönetim.
Tezahürat dışında hiç bir şey yapılmamalı.
Hepsinde koymuşuz yaniFenerbahce (D) 3.10
Fenerbahce 2.30
Rizespor (D) 1.75
Besiktas 1.73
Konyaspor (D) 1.70
Basaksehir (D) 1.58
Antalyaspor (D) 1.50
Gaziantep (D) 1.45
Trabzonspor 1.43
Ilk mac oranlari: FB 2.25 -> X 3.50 -> GS 3.10 (Almanya)
Bu mac oranlari: GS 2.30 -> X 3.50 -> FB 2.95 (Almanya)
Ligde bu zamana kadar bize 1.40 ve üzeri verilen oranlar.
fbnin atadığı hakeme karşı 1 oyuncu eklenmiş bence makul12 kişi la bu
Cevap: STSF 11/12 H:2 | Galatasaray 1-2 Fenerbahçe | Maç Sonucu
unutamıyorum bu maçı, unutmayacam da ta ki o şikecileri karıköyde sahaya gömene kadar..
Süper Final sezonu aklıma geldi.@Ulaş Metin renkdaş bu mesajıma ulaşarak yıllar sonra beni duygulandırdın
Canları isterse bu sezon yeniden getirebilirler bunu.Süper Final sezonu aklıma geldi.
Ne ahlaksızlıklarla mücadele etmişiz.
Normal sezonu 9 puan ile lider bitirmemize rağmen kurdukları şu tezgah aklıma geldi. Yine de buradan şampiyon çıktık.
Ekli dosyayı görüntüle 280479
1-2 kaybettiğimiz maçı stadda izlemiştim, üzüntümü hala hatırlıyorum. 6-7 tane atmamız gereken maç ne hale geldi şanssızlıkla ama daha iyi oldu kadıköyde bunlardan kupayı aldığımız içinSüper Final sezonu aklıma geldi.
Ne ahlaksızlıklarla mücadele etmişiz.
Normal sezonu 9 puan ile lider bitirmemize rağmen kurdukları şu tezgah aklıma geldi. Yine de buradan şampiyon çıktık.
Ekli dosyayı görüntüle 280479