Samed Çiçek
Tecrübeli Üye
- 17 Mayıs 2010
- 6.098
- 3.053
- 2.248
Ben şahsen tahrik oldum
Olmamak elde değil tecavüze uğrayıp kimsenin inanmaması böyle bir duyguymuş galiba
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ben şahsen tahrik oldum
Önerim hala gecerliBu mac ertelenmeli, lig bittikten sonra ki hafta oynayalim
Bunu AZ tarafına yazacaktım hatlar karıştı. Yazılan msg ları edit seçeneğimiz yok mu?Yunusu fb maçına kadar beklerse böyle çıkar sanırım:
Kazanmak zorunda değiliz, bana beraberlikte yetiyor. 6 puan ben önderim ve averaj da bende, bu da 7 puan demek oluyor. O zaman neden geriyoruz kendimizi ve takımı?
6 puan önde olmanın rahatlığı ile çıkıyorsam;
1- kaybetmeyeyim yeter.
2-taraftarı kazanmaya şartlandırıp germeye gerek yok
3-onlar gergin olacak ve biz akıllı olacaz.
4- oyun oynamaya değil tahrik etmeye gelecekler, taraftarın gerginliği onların (provoke) işini kolaylaştıracak
5- kazanmak zorundaymışız algısı onları (topçularını) rahatlatıyor bu da stresten kurtulmaları gerek
Son söz; taraftar akıllı olacak, tahriklere gelip yabancı madde filan sahaya atmayacak ne olursa olsun sadece takımı destekleyecek.. kaybettik bile lider biziz ve herşey bizim elimizde.. bu kadar basit
troll mü bu kadro neBen kanat da sallai Yunus tarafındayım. Hoca Mutlak kazanmak zorunda olduğu için 4lü çıkmayacaktır. Cuesta da bana hiç güven vermedi. Yunusu fb maçına kadar beklerse böyle çıkar sanırım:
Mus
Franko Davinson Apo
Jelert Sallai
Tor Lem Sara
Mertens
Oshi
Tabi ki de öyle Göztepe ve Samsun deplasmanları bu ligin en zor deplasmanı bence. Bjk Fb zor çıktı oralardan. ha ligin sonlarına doğru düşeni kalanı netleşince Anadolu takımlarına bir haller olur genelde ama bizim rakiplere teşfikler gırla yağacağı için bu ihtimali yok sayacağız. Fiş çekme maçı matmatiksel olarak belli olan maçtır. Her maça bu motto ile çıkılmalı..Yahu kazanırsan fişi çekeceksin. Senelerdir süren algılarını çöpe atacaksın. Göztepe samsun bjk ts eyüp deplasmanların var. En kotu 3 mağlubiyet hakkın oluyor.
ne yapacağız? ne oynayalım 0-0a yatacak bir kadro mu çıkmalı?troll mü bu kadro ne
Çin Seddi kuruyor olabilir renktastroll mü bu kadro ne
Kazanmak zorunda olan fenerbahce bize beraberlikte yeter.Ben kanat da sallai Yunus tarafındayım. Hoca Mutlak kazanmak zorunda olduğu için 4lü çıkmayacaktır. Cuesta da bana hiç güven vermedi. Yunusu fb maçına kadar beklerse böyle çıkar sanırım:
Mus
Franko Davinson Apo
Jelert Sallai
Tor Lem Sara
Mertens
Oshi
son evimizdeki maçada öyle çıktık sonuç ortada..Kazanmak zorunda olan fenerbahce bize beraberlikte yeter.